La Jungla
Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu
Foto: Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Tamara Falcó: primeres paraules després de quedar-se sense vestit a dos mesos de la boda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu
Foto: Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Tamara Falcó s'ha quedat sense vestit de núvia quan queden només dos mesos pel seu casament. La firma de moda Sophie et Voilà ha estripat el contracte amb la marquesa de Griñón i es nega a continuar treballant per ella. Minuts més tard del comunicat de l'empresa, la filla d'Isabel Preysler s'ha pronunciat.

Què en sabem? Els dissenyadors de Sophie et Voilà no han explicat el motiu específic pel qual rebutgen continuar treballant amb Tamara Falcó, tot i que assenyalen "exigències" que no podien complir i insinuen que l'aristòcrata els demanava copiar vestits d'altres firmes. En declaracions a la revista ¡Hola!, la socialité nega les acusacions

Què diu Tamara Falcó?

  • "Me n'he assabentat per la premsa, per part nostra treballàvem en una entesa".
  • "Nego categòricament que sigui cert. Com he de demanar que facin una cosa així, si soc la primera que em dedico a la moda?".
  • "Tinc un respecte màxim pels dissenyadors i totes les feines relacionades amb la professió. Jo els vaig traslladar inspiracions de vestits, sense intenció que copiessin un disseny".
  • "És un problema, he de començar de zero. Em fa molta pena perquè el que havia de ser un moment superespecial i il·lusionant s'ha convertit en un conflicte ple de moments de tensió".
  • "S'havia desvirtuat totalment el procés, però així i tot no pensava que arribéssim fins aquí".

D'on venim? Aquest dimarts a primera hora, El País ha fet públic el comunicat de la firma basca Sophie et Voilà pel qual anunciava que ja no treballava amb Tamara Falcó. "Sentim un profund respecte per la creació artística d'altres companys i la nostra ètica empresarial ens impedeix traspassar certs límits que podrien posar en perill l'autoria original del disseny", expressen en un text que acusa la marquesa d'incompliment contractual.

Per acabar: Tamara Falcó té previst casar-se amb Íñigo Onieva el proper 8 de juliol al palau d'El Rincón. Un casament ple d'obstacles, des de la infidelitat pública d'ell a l'accident que ella va patir fa pocs dies a El Hormiguero i que li va provocar un esquinç al turmell. Ara té menys de dos mesos per solucionar un nou maldecap.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos