La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Victoria Federica impacta molt amb el que es fa a la cara i tothom ho comenta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La filla petita de la infanta Elena, Victoria Federica, ha estat el gran fixatge per la marca d'ulleres Multiópticas per presentar la seva nova col·lecció d'estiu.

Què sabem? Ahir dijous 11 de maig al vespre es va celebrar a Madrid una gran festa per presentar la nova col·lecció d'ulleres de Multiópticas. Una gran festa a la qual van anar moltes cares conegudes, entre elles Victoria Federica i també Laura Escanes.

Què ha passat? Per la presentació de la nova col·lecció d'ulleres, Victoria Federica va sorprendre molt a tothom amb el look que va escollir. La jove, que diuen que no té bona relació amb la seva mare, va posar-se una samarreta negra de tirants amb una enorme obertura en un costat i uns texans molt amples plens de butxaques. El cabell se'l va pentinar al més pur estil Lara Croft, amb una enorme trena i dues trenetes a la zona del serrell. El més impactant de tot, però, van ser les celles.

En profunditat: Victoria Federica va apostar per anar un pas més enllà i tenyir-se les celles de color rosa. Una imatge que no va deixar a ningú indiferent i que ha estat molt comentada. Un look molt atrevit i arriscat que ha dividit opinions entre els que els hi agrada i els que consideren que és tot un despropòsit. Així anava:

A més: L'arribada de la jove a la festa va ser molt polèmica. Victoria Federica no va parlar amb els mitjans de comunicació allà congregats i en tot moment va estar rodejada de persones de seguretat. Es diu, inclòs, que va haver-hi empentes entre les persones de seguretat i els periodistes per evitar en tot moment que s'apropessin més del compte a Victoria Federica per fer-li preguntes. Tot un espectacle.

Per acabar: Victoria Federica, que no ha acabat els seus estudis, ni tampoc té intenció de fer-ho, està molt convençuda en  fer-se un lloc dins del món de la publicitat i dels influencers. Un món molt ben pagat, on la filla de la infanta Elena guanyaria molts diners pel simple fet de ser qui és: neta de Joan Carles, fugat als Emirats Àrabs des de fa temps a causa de tots els escàndols que el rodegen.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia