La Jungla
Tamara Falcó, aquest dijous a 'El Hormiguero'
Foto: Tamara Falcó, aquest dijous a 'El Hormiguero' | Antena 3
Famosos

Tamara Falcó pateix un accident a la tele: hospital i crosses abans de la boda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, aquest dijous a 'El Hormiguero'
Foto: Tamara Falcó, aquest dijous a 'El Hormiguero' | Antena 3

Tamara Falcó ha tornat aquest dijous a El Hormiguero, després d'uns dies d'escapada romàntica a París. Amb tan mala fortuna, que ha caigut per les escales abans d'accedir al plató. El resultat, un esquinç al turmell que l'ha obligat a fer el directe amb crosses.

Què en sabem? Abans que la marquesa de Griñón entrés al programa, Pablo Motos ha advertit els espectadors: "Tamara Falcó ha vingut, però ha caigut per les escales i té el peu una mica...". Aleshores ha aparegut en pantalla asseguda en una cadira, amb dues crosses i la seva gosseta Jacinta sobre la falda.

Què diu Tamara Falcó?

  • "Venia corrent a la tertúlia. Com que m'agrada portar les sabates una mica grans, he caigut".
  • "Aquí venim tots lesionats quan s'ha de venir. The show must go on".

En detall: Després de l'accident, Falcó ha estat atesa pels metges de la tele, que han confirmat el pronòstic de l'esquinç. Ella mateixa ha explicat que havia trucat el seu fisioterapeuta perquè la visités en acabar el programa. Dit i fet. Quan ha acabat El Hormiguero, la filla d'Isabel Preysler ha visitat una clínica de Madrid i n'ha marxat de matinada.

A més, la socialité ha atès els mitjans de comunicació que l'esperaven fora de la clínica. Ha explicat que es trobava bé, i que els físios havien aconseguit recol·locar-li el turmell "molt bé".

Per acabar: Tamara Falcó ha patit l'accident quan queden només dos mesos pel casament amb Íñigo Onieva. L'aristòcrata i el seu nòvio pujaran a l'altar el proper 8 de juliol, en una cerimònia al palau d'El Rincón, que havia estat propietat del seu pare, Carlos Falcó. La parella hi hauria convidat més de 400 persones, entre familiars i amics. Alguns d'ells (ben pocs) ja van ser la setmana passada a la festa de compromís que la marquesa va organitzar a casa d'Isabel Preysler.

Categoria: La Jungla