La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Famosa de Telecinco està a la ruïna: deu més de 800.000€ i utilitza als seus fills per guanyar diners

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Una coneguda col·laboradora de televisió, del grup Mediaset, travessa un delicat moment econòmic a causa de les elevadíssims deutes que té i no paren de créixer.

Què sabem? Una famosa del grup Mediaset viu un delicat moment a causa de tot el dineral que deu. Uns deutes que ascendeixen gairebé als 800.000 euros, que es diu aviat. Una delicada situació econòmica que també li està passant factura pel que fa a la salut, ja que la col·laboradora té moltíssima angoixa i no es troba bé.

Què ha passat? Tal com publica aquest dimecres 3 de maig la revista Lecturas, una famosa de la televisió té moltíssims deutes i està molt atabalada per tornar-les totes i fer net. Estem parlant de Raquel Bollo, amiga d'Isabel Pantoja, que en el seu dia va participar en el programa Sálvame i ara surt en el programa Fiesta, de Telecinco, presentat per Emma García.

En profunditat: Segons ha pogut saber la revista Lecturas, Raquel Bollo actualment deu 713.716 euros per les seves propietats. A tots aquests diners s'han de sumar els 202.413 euros que li reclamen des d'Hisenda i la Seguretat Social. També s'han de sumar els quasi 24.000 euros que el propietari d'una casa li reclama perquè durant un temps no va pagar el lloguer.

A més: Per aquest motiu, Raquel Bollo ha utilitzat als seus fills, Alma i Manuel, i els ha convençut perquè participin en l'actual edició del reality Supervivientes. Un programa de Telecinco on els fills de Raquel Bollo, per cada setmana que aguanten en el concurs, guanyen 4.000 euros. En cas que un dels dos acabés guanyant el concurs, s'enduria el premi final de 200.000 euros, que se suma a tot el dineral que setmana rere setmana guanyen per quedar-se a Hondures.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que es parla de la dolentíssima situació econòmica que té Raquel Bollo. Des de fa temps es comenta que la tertuliana de televisió no para de deure diners i que és un desastre fent negocis i inversions. D'aquí el dineral que deu. Una xifra que si no liquida com més aviat millor, anirà en augment.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco