La Jungla
Emma García i Rosa López, a 'Fiesta'
Foto: Emma García i Rosa López, a 'Fiesta' | Telecinco
Televisió

Bronca monumental d'Emma García a Rosa López en directe: "Ni punyetera gràcia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Emma García i Rosa López, a 'Fiesta'
Foto: Emma García i Rosa López, a 'Fiesta' | Telecinco

Alta tensió aquest diumenge al plató de Fiesta de Telecinco, amb l'esbroncada d'Emma García a Rosa López en directe. El motiu, una resposta de la cantant que va fer emprenyar de valent la presentadora.

Què sabem? A mitja entrevista, Emma García pregunta a Rosa López per l'afonia, i els problemes de veu posteriors, que l'artista ha patit després d'una negligència mèdica ja fa vint anys. "És un tema que vull deixar enrere perquè no suma. A tu almenys et suma pel programa", diu la triunfita. Unes paraules que provoquen la reacció furibunda de la presentadora.

Què diu Emma García?

  • "És que no m'ha agradat, perdona. No m'ha fet ni punyetera gràcia".
  • "T'estic tractant amb tot l'afecte, i t'he fet una pregunta amb respecte".
  • "M'ha sentat malament i t'ho vull dir. Tracto la gent amb respecte i vull que em tractin igual".

En detall: Després de l'esbroncada, Rosa s'ha disculpat amb la presentadora. "Ho sento, és que em poso nerviosa. A vegades paguen justos per pecadors", ha dit la cantant.

A més, abans d'acomiadar la cantant, Emma García i Rosa López han fet les paus i s'han fos en una càlida abraçada. "Me n'alegro que puguem aclarir-ho. T'admirem i ens alegrem de la teva evolució personal i a la música", li ha dit la presentadora.

Per acabar: Més enllà de la polèmica entre entrevistada i entrevistadora, Rosa López ha explicat a Telecinco els problemes que està tenint per promocionar el seu nou tema, 1930. Una cançó que reivindica els drets de les persones trans, però que encara no té patrocinador. "Tot es polititza i ningú vol involucrar-se", ha dit.

Categoria: La Jungla