La Jungla
Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Monarquia

Pablo Urdangarin, enxampat fent-se un petó amb una noia a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Pablo Urdangarin podria tenir una nòvia nova. El segon fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin hauria estat enxampat fent-se petons amb una noia a Barcelona, i les imatges podrien sortir properament en una revista o programa de televisió.

Què sabem? Segons el programa Socialité de Telecinco, Pablo Urdangarin hauria estat vist, el passat dimecres a la tarda, "desfermant la passió" amb una desconeguda a Barcelona. Un instant capturat en unes fotografies que ara algú estaria intentant vendre a algun mitjà de comunicació.

A més, aquesta és la primera vegada que el jugador del FC Barcelona d'handbol és vist públicament fent-se petons al carrer amb algú, i el programa especula amb la possibilitat que siguin parella.

Un altre apunt: Pablo Urdangarin i els seus germans són un altre cop al centre del focus mediàtic pel divorci dels pares, que planegen signar els papers a l'abril. Després, la infanta Cristina passarà al seu ex una pensió d'uns 25.000 euros mensuals amb la condició que es compleixi la clàusula de silenci per la qual Iñaki no podrà revelar intimitats de la família.

  • La infanta encara viu a Ginebra amb Irene Urdangarin. Cristina voldria tornar a Barcelona, però la decisió ha estat ajornada per les males notes de la menor.
  • La petita de la família voldria seguir les passes de la seva cosina, Victoria Federica, i fer-se influencer. Però la mare vol que se centri en els seus estudis a Suïssa.

Per acabar: Considerat fins ara el gran solter d'or de la monarquia espanyola, la notícia de la possible nova relació de parella de Pablo Urdangarin és una gerra d'aigua freda pels i les fans que somniaven amb coneixe'l. Amb 22 anys, el fill més atlètic de la infanta podria estar pillat. Només falta saber qui és ella.