La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Joan Casademunt, germà d'Àlex, posa els pèls de punta: així el recorda dos anys després de morir

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El 2 de març del 2021, a la nit, Àlex Casademunt, amb només 39 anys, va perdre la vida en un accident de cotxe que va tenir lloc a Mataró.

Què sabem? Recentment, s'han celebrat dos anys de la mort de l'estimat cantant Àlex Casademunt, que es va donar a conèixer gràcies a la primera edició del programa musical de TVE, Operación Triunfo. Una mort molt trista, que va afectar molt a tots els seus amics i seguidors. Motiu pel qual, avui dia, encara el continuen recordant i tenint molt present.

Què ha passat? Amb motiu del segon aniversari de la seva mort, el germà d'Àlex, Joan Casademunt, ha posat els pèls de punta amb el que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Joan ha publicat una imatge del cantant i ha escrit unes sinceres paraules que han emocionat a molts. Una publicació on el germà d'Àlex Casademunt, molt tocat, confessa que troba molt a faltar el seu germà. Publicació que ha fet durant el vespre del dijous 2 de març i que acumula més de 200 comentaris i supera la barrera dels 2.000 'm'agrada'. L'adjuntem a continuació.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Casademunt Gonzalez (@casademuntj)

En profunditat: Tal com es pot llegir, Joan Casademunt comparteix amb els seus seguidors quina era la cançó preferida d'ell i el seu germà petit, a qui afectuosament deia "Ledu". Parlem del tema I swear. També escriu: "Ens fas molta falta, un petó petit". Paraules que acompanya amb moltes emoticones en forma de cor. 

Els comentaris: "T'abraço fort", "Un petó al cel", "És com si no hagués marxat", "Que ràpid passa el temps", "On sigui segur hi haurà molta alegria" o "Sempre estarà entre nosaltres". Aquests són només alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la publicació del germà d'Àlex Casdademunt.

Per acabar: Uns comentaris molt similars als que s'acumulen a la última imatge que Àlex Casademunt va compartir en el seu compte d'Instagram, abans de perdre la vida amb només 39 anys. Parlem d'una bonica foto de la seva filla Bruna, que s'assembla molt al seu pare, on llueix un vestit negre i el cabell recollit amb dues trenetes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música