La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Dos anys de la mort d'Àlex Casademunt: foto de la seva filla que rep molts comentaris

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El cantant català de Mataró, Àlex Casademunt, va perdre la vida amb només 39 anys en un tràgic accident de cotxe.

Què sabem? El que va ser concursant de la primera edició d'Operación Triunfo, Àlex Casademunt, va perdre la vida el 2 de març del 2021 després de patir un accident de cotxe a Mataró, durant la nit, que li va provocar la mort immediata.

La imatge: Amb motiu del segon aniversari de la seva mort, molt són els seguidors del cantant català que encara el continuen recordant i el tenen molt present. I és que Àlex era molt estimat per a tothom. Per comprovar-ho només cal entrar en el seu compte d'Instagram, que està obert, i veure els comentaris que s'acumulen a l'última imatge que Casademunt va compartir. Una fotografia molt bonica de la seva filla Bruna, que va néixer a principis de gener del 2018. "El meu tros de vida", va escriure Àlex juntament amb la imatge. Una foto on la seva preciosa filla de cabell ros apareix en unes escales, lluint un vestit negre i amb el cabell recollit amb dues trenetes.

Els comentaris: En les últimes hores moltes han estat les persones que han comentat la fotografia que el cantant va publicar de la seva filla. Entre altres, es poden llegir missatges com: "Àlex segueixes entre nosaltres", "No t'oblidem" o moltes emoticones en forma de cor en senyal d'afecte. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Casademunt (@alex81casademunt)

Per acabar: El passat diumenge, el programa Plan de tarde de TVE presentat per Toñi Moreno va retre homenatge a Àlex Casademunt. Ho va fer entrevistant a la seva mare Rosa en directe. La mare del cantant va confessar que "han estat i continuen sent uns anys molt durs, però s'ha de tirar endavant perquè hem de viure la vida". El programa de Televisió Espanyola també es va posar en contacte amb alguns amics de Casademunt d'Operación Triunfo com David Bustamante, la catalana Gisela Lladó o Javián, company seu en el grup Fórmula Abierta.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música