La Jungla
Gisela d'OT, aquest dijous a 'El Circ'
Foto: Gisela d'OT, aquest dijous a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Gisela confessa 22 anys després d'OT: sí que hi va haver relació amb Bustamante

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Gisela d'OT, aquest dijous a 'El Circ'
Foto: Gisela d'OT, aquest dijous a 'El Circ' | 8tv

Han passat més de dues dècades d'aquella primera edició d'Operación Triunfo que va revolucionar la televisió a Espanya, i en tot aquest temps el concurs ha continuat amagant alguns secrets. Com la realitat del que hi havia darrere de la llegenda que Gisela Lladó i David Bustamante s'havien enrotllat a l'acadèmia. Vint-i-dos anys després, la cantant del Bruc ha confessat a El Circ de 8tv que sí que hi va haver una relació entre ells.

Què sabem? "Nosaltres sempre ho hem negat tot, però sí que passaven coses", ha revelat la Gisela al plató d'El Circ. Una història que va començar "com un tonteig de jovenets" i que no va morir dins de l'acadèmia. La seva "amistat especial" –així ha definit el fet que s'emboliquessin– va continuar un cop acabat el reality, tot i que no ha detallat fins quan es va allargar. El que sí que ha explicat és per què van negar que mantenien una relació, quan era un rumor tan estès.

Què diu Gisela?

  • "Érem nois molt joves, amb les hormones revolucionades".
  • "Ho vam negar perquè en aquell moment no volíem que se'ns conegués per la relació, sinó per la nostra professió".
  • "Ara no tenim cap tipus de relació. Si el veig l'abraço, però no és amic meu".

A més, la triunfita ha revelat un dels altres grans secrets del programa, fins ara desconegut: no és veritat que els concursants passessin tot el reality tancats a l'acadèmia, i van arribar a sortir al carrer en secret.

  • Quan OT va esclatar com un fenomen a la tele, Toni Cruz (Gestmusic) va començar a aparèixer a l'acadèmia.
  • Els visitava puntualment, i quan hi anava les càmeres no gravaven el que passava.
  • Gisela recorda que els feia coaching emocional de forma individual: "Ens treia de l'acadèmia i ens portava al carrer a passejar. Això no ho sabia ningú".
  • Durant aquestes teràpies, Toni Cruz s'interessava per com estaven i com vivien l'experiència. "Jo li deia que em faltava molt la família i que els volia veure. De vegades t'ho concedia, i de vegades no", apunta.
  • També assegura que, quan les visites van ser més habituals, els concursants van començar a cronometrar el temps que dedicava a cadascú: "Així sabíem qui eren els favorits i qui no. Passava més temps amb la gent que considerava que tindria projecció més gran en el futur".

Per acabar: Gisela també s'ha referit a com es va fraguar la relació entre David Bisbal i Chenoa a l'acadèmia, després que Tinet Rubira en parlés aquesta setmana a Días de tele de TVE. "Tots érem còmplices d'aquest amor", diu l'artista de l'Anoia. La història entre ells va començar quan portaven un mes al concurs, però hi havia un problema: tots dos tenien parella fora. "No volien fer mal a ningú", ha dit. Però va arribar la gala d'Escondidos i el seu secret es va fer evident a ulls de tothom: "Va ser especial, per ells sobretot. Va ser alliberador". La resta de la història és sabuda per tots.

Categoria: La Jungla