La Jungla
Foto: | Operación Triunfo
Televisió

Mor una estimada professora catalana d''Operación Triunfo 2005'

Barcelona.
Foto: | Operación Triunfo

El programa de música de Televisió Espanyola, seguit per moltíssimes persones, ha comunicat la trista notícia a través de les xarxes socials.

Què sabem? Una estimada professora del programa de música de TVE, Operación Triunfo, ha perdut la vida. Així ho han informat des del compte de Twitter oficial del programa, produït per Gestmusic, durant el matí del dilluns 19 de desembre.

Què ha passat? La professora Laura Jordan, catalana de Barcelona, que es dedicava a ajudar als concursants del programa a treballar i millorar la seva veu, ha perdut la vida. Així ho han informat des del mateix programa en un breu comunicat que han compartit quan faltaven pocs minuts per les onze del matí. En el text que s'ha publicat no s'ha informat sobre les causes de mort de la professional de la música, per respectar la seva intimitat i la de la seva família.

Les reaccions: Els seguidors del concurs no han tardat a mostrar el seu condol cap a la professora i familiars. En total, el comunicat, acumula més de 190 'm'agrada'. Els missatges que es poden llegir, tots ells lamentant la pèrdua de la professional dedicada al món de la música, són: "Una abraçada per a tothom que la conegués", "Que descansi en pau" o "Pau per a la seva ànima".

En profunditat: A banda de participar en el programa Operación Triunfo, Laura Jordan, que va combinar els seus estudis entre Barelona i Los Ángeles, als Estats Units, també va participar com a corista en el disc Azul, del grup de música Elefantes, produït per Enrique Bunbury. Com a solista destaca la seva feina en el grup de música Hot Funk.

Per últim: L'edició a la qual va participar Laura Jordan, l'any 2005, hi havia concursants com Soraya o Edurne, que les dues, actualment, treballen a Telecinco. Una ho fa en el Mediafest del programa Sálvame i l'altre com a jurat a Got Talent. El programa estava presentat per Jesús Vázquez, també a Telecinco, i l'edició la va guanyar el cantant canari Sergio Rivero.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió RTVE