La Jungla
Manu Guix i Àngel Llàcer a 'Col·lapse'
Foto: Manu Guix i Àngel Llàcer a 'Col·lapse' | TV3
Televisió

Àngel Llàcer i Manu Guix trenquen amb els rumors de la seva relació

Barcelona.
Manu Guix i Àngel Llàcer a 'Col·lapse'
Foto: Manu Guix i Àngel Llàcer a 'Col·lapse' | TV3

Àngel Llàcer va aterrar al plató del Col·lapse després de guanyar 8 premis Butaca amb el musical “Cantando bajo la lluvia”. A qui no esperava el director teatral era a Manu Guix, que va aparèixer per sorpresa al programa. Tots dos van destapar, entre altres temes, els rumors de la seva relació.

Context: Manu Guix i Àngel Llàcer són dos dels directors musicals més coneguts a televisió, després de fer-se conèixer a formats de gran repercussió, com Operación Triunfo. L’any 2001 es van unir com a professors del talent estrella del moment, tot i ja fer un musical junts abans, l’any 1998 amb El somni de Mozart. A partir de llavors, tots dos han treballat junts en diversos projectes.

Al detall: Era quan Ricard Ustrell preguntava a Llàcer per la seva relació amb Manu Guix, que l’actor confessava que mai s’havien barallat, per sorpresa de molts, perquè “sempre s’han respectat molt”. En aquest moment, Guix apareixia espantant el seu amic.

  • Llàcer va explicar que es van conèixer a la primera obra teatral del Manu, a la sala Versus, i es va agenollar. El presentador els va preguntar pel que li va dir, i l’Àngel va bromejar: “que es baixés la bragueta”, fet que despertava els riures del públic.
  • Aquest moment va fer que comencessin a treballar junts amb El somni de Mozart i, paral·lelament, van construir una amistat. Que per cert, Guix, reconeixia també que mai s’han enfadat.
  • “L’Àngel a mi m’ha salvat la vida”, confessava Guix, i de fet, afegia que “en diverses ocasions”. Llàcer indicava que sempre ha fet de germà gran pel seu amic, trencant amb els rumors de relació amorosa entre ells, com s’ha comentat en alguna ocasió.
  • Àngel Llàcer també ha explicat que va començar a treballar a Operación Triunfo perquè Guix ja treballava allà: “Veia als nens i pensava que no sabien el significat de les cançons, en aquell moment no existia el professor d’interpretació”. Va ser Llàcer qui va proposar-ho als productors del programa i van accedir.

L'esgotament d'Àngel Llàcer: 

  • Manu Guix també ha compartit que veu a l’Àngel en un moment de la vida amb molt passotisme: “jo crec que és perquè ens anem fent grans”. I, fins i tot, ell també s’incloïa: “jo també sento, a vegades, que coses que abans em feien il·lusió, ara ja em fan mandra”.
  • “Ara estic passant una època txepi txepi, perquè em sento realment molt cansat”, confessava Llàcer. També, ha mencionat que treballa en projectes amb els quals fa molts anys que hi està; com Tu cara me suena, El petit príncep o La jaula de las locas: “Se’m van acumulant projectes, però també he de fer-ne de nous per despertar-me una mica”, reconeixia el director teatral abans d’incidir de nou en el fet que se sent molt cansat.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3