La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Col·laborador de TV3 confessa la bogeria que ha fet per veure 'Crims': "És de malalt"

Barcelona.
Foto: | Instagram

El programa Crims, presentat a TV3 pel periodista Carles Porta, va estrenar ahir dilluns 14 de novembre una nova temporada. Ho va fer per continuar posant llum a la foscor.

Context: El programa  Crims s'ha convertit en tot un fenomen. Moltíssimes persones són addictes al programa, que no para de donar alegries a la cadena pública catalana cada vegada que està en antena. Per aquest motiu, qualsevol espai de la cadena, a la mínima que té ocasió, aprofita per parlar de Crims perquè saben que és una aposta segura. Això mateix és el que han fet a Planta Baixa durant la tarda del dimarts 15 de novembre.

Què ha passat? Pere Mas, col·laborador de l'espai Planta Baixa, ha confessat en la tertúlia que s'ha organitzat per parlar de Crims, el que en alguna ocasió ha arribat a fer per veure l'espai de Carles Porta. I és que el periodista està molt enganxat.

  • "El programa jo sempre el miro set minuts més tard. M'espero que comenci i que passin 7 minuts".
  • "D'aquesta manera quan arriba la publicitat me la puc saltar".
  • "He de confessar que alguna setmana, quan no he pogut veure el programa el dilluns perquè tinc algun compromís, he arribat a delinquir".
  • "Per veure Crims el diumenge a la nit he arribat a manllevar el programa de les instal·lacions de TV3 en format digital, que quedi clar. I hi ha còmplices perquè jo sol no puc fer-ho. Tot i que mai he explicat res".
  • "És una delinqüència menor, suposo. O sigui que si ens està veient el director d'aquesta tele espero que no passi res, però això que estic explicant és cert".

La reacció: Agnès Marquès i Maiol Roger no han donat crèdit al que Pere Mas estava explicant. La presentadora nascuda a Mallorca ha dit: "T'ho dic amb estima però això és de malalt, de malalt de la tele". Maiol Roger, per la seva banda li ha volgut recordar a Pere Mas que sempre pot veure el programa el dimarts, que no cal que arribi a aquests extrems.

Per últim: El programa Crims, d'ahir dilluns 14 de novembre a la nit, va arrasar en audiències. I és que molts són els seguidors del format que esperen amb ànsies les noves temporades de l'espai. El programa presentat per Carles Porta va anotar una excel·lent xifra: 642.000 espectadors, amb un 28,8% de quota i una audiència acumulada de 935.000 espectadors. Uns resultats amb els quals el mateix Carles Porta ha al·lucinat. Només cal veure el seu compte de Twitter:

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3