La Jungla
Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Televisió

Famós de Telecinco confessa problemes d'addicció i els quilos que ha guanyat després

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

Lester Duque pot dir que La isla de las tentaciones li ha canviat la vida per sempre. El concursant canari va deixar la seva nòvia Marta Peñate, amb qui feia onze anys que sortia, i ara està casat amb la catalana Patricia Pérez. Però això no és tot. Aquest dilluns, l'influencer ha confessat que gràcies al reality va superar la seva addicció als porros.

Què en sabem? A través del seu canal personal a la plataforma Mtmad, Lester ha fet el cor fort per revelar que abans del programa tenia "una addicció molt gran" al cànnabis. Va començar de jove amb amics, i en va ser depenent durant tota la relació amb la seva exnòvia. Quan va entrar a La isla de las tentaciones, ho va haver de deixar per força perquè estava prohibit.

Què diu Lester?

  • "Ens aixecàvem al matí i fumàvem, al migdia fumàvem... fumàvem a totes hores. Des del començament de la meva relació amb la Marta, fumava des del matí fins a la nit".
  • "Molta gent va veure com estava físicament a La isla de las tentaciones. Era un sac d'ossos i era per aquest problema. No m'adonava de com de malament estava".
  • "Quan ho deixes, l'ansietat, el nerviosisme i la falta de gana desapareixen. Tot torna a la normalitat. L'últim porro me'l vaig fumar el dia que vaig entrar al reality".

A més, Lester ha fet èmfasi en el seu mal estat de forma per culpa de la marihuana. El de Las Palmas de Gran Canaria ha recordat que quan va participar a La isla de las tentaciones pesava 70 quilos, i que estava extremadament prim. Mesos més tard, quan ja no fumava i havia començat a rehabilitar-se de l'addicció, es va tornar a pesar. La bàscula marcava 96 quilos, 26 més que la vegada anterior.

En detall: El vídeo de Lester a Mtmad ha comptat també amb la participació de la seva nova parella, Patricia Pérez. La barcelonina ha recordat el dia que el va conèixer a la vila dels nois de La isla de las tentaciones, i ha sorprès amb aquesta afirmació: "Jo pensava que tenia alguna mena de retràs. Parlava i repetia les coses, i no sabia que fumava".

Per acabar: L'última edició de La isla de las tentaciones està arribant, també aquesta setmana, a la seva fi. Aquest dilluns, Telecinco ha emès el retrobament sis mesos després del reality, amb una ruptura inesperada davant de les càmeres.