La Jungla
Álex i Marina al retrobament de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Álex i Marina al retrobament de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Televisió

Una parella de 'La isla de las tentaciones' trenca en directe: "Ens hem ficat al llit"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Álex i Marina al retrobament de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Álex i Marina al retrobament de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

La sisena edició de La isla de las tentaciones està arribant a la seva fi. Com és habitual, el programa ha fet retrobar-se a les parelles sis mesos després de les fogueres finals. En el cas de Marina i Álex, la seva relació ha fet un gir de 180 graus en directe.

D’on venim: Tot i que van decidir trencar la relació a les fogueres finals, Álex i Marina van reprendre la seva relació després de La isla de las tentaciones.

  • Durant el temps que van gaudir de l’experiència a la República Dominicana, tots dos van tenir solters preferits amb qui van compartir moments íntims. Per una banda, Álex va conèixer a Yaiza i, per altra, Marina ho va fer amb Manu.

Al detall: La parella ha tornat al retrobament de La isla de las tentaciones, sis mesos després, anunciant que tornaven a estar junts: “Vam arribar a l’aeroport, vaig veure malament a Marina i vaig parlar amb ella. Vam volar junts, ens vam enrotllar i va succeir de tot”, ha explicat Álex.

  • Tot i això, Álex i Marina han explicat que es van tornar a distanciar a causa d’una infidelitat d’Álex, que més tard va decidir perdonar ella.
  • Durant el temps de distanciament, Marina va veure a Manu, el seu solter preferit al reality: “Al mes de tornar de l’illa, m’adono que Alex havia sigut infidel amb una noia i, llavors, és quan veig a Manu. Vaig trobar a un Manu que no m’agradava”, ha dit Marina assegurant que no va succeir res entre ells.

En profunditat: Sandra Barneda ha convidat a Manu a la conversa perquè expliqués la seva versió dels fets.

  • Manu ha començat desmentint a Marina: “Em va parlar per quedar quan, al mateix temps, estava amb tu. A mi tampoc em va dir que estava parlant amb tu”, ha dit el solter a Álex.
  • La reacció de Marina ha sigut descomunal en escoltar a Manu: “Com ets tan fals? Saps des del primer moment que a l’avió estava amb l’Álex”.
  • A la vegada, Álex no ho podia creure: “Ets una mentidera. Estic al·lucinant, s’ha anat al llit amb ell i ha estat dormint amb mi”.
  • I Manu s’ha reiterat en la seva versió: “Dues o tres vegades hem quedat. Em va dir que estava pensant en tu, però que no estava amb tu”, li ha dit a Álex.

Per últim: La parella ha decidit seguir camins per separat. Mentre que Álex assegurava no confiar gens en la que, fins al moment, era la seva parella, Marina li ha dit a la presentadora que no volia estar amb ell tampoc perquè preferia creure’s la versió de Manu i no a ella.

A partir d’ara: El programa ha anunciat els debats finals, que tancaran aquesta edició de La isla de las tentaciones. Els retrobaments sis mesos després es van gravar fa tres mesos, per tant, l’evolució de les parelles pot haver tingut canvis significants.

  • Els participants del reality es retrobaran en rigorós directe per aclarir assumptes pendents.