La Jungla
Últimes fogueres de confrontació a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Últimes fogueres de confrontació a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Televisió

Màxima tensió a 'La isla de las tentaciones': ajunten Adrián amb el solter més proper a Naomi

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Últimes fogueres de confrontació a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Últimes fogueres de confrontació a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

Si la tensió era elevada a La isla de las tentaciones, el programa s’ha superat amb una foguera grupal final que ha ajuntat els nois amb els solters més propers a les seves respectives parelles. Un dels moments més destacats l’han protagonitzat Adrián i Napoli, el solter més pròxim a Naomi.

D’on venim: A les darreres setmanes, tant Adrián com Naomi han creuat barreres que no volien superar a l’inici de l’aventura. En el cas de Naomi, ha tingut relacions sexuals amb el seu solter preferit, Napoli, amb unes de les imatges més pujades de to de totes les edicions del format.

  • Abans de la foguera final grupal, Adrián ha vist unes impactants imatges de Napoli i Naomi, sent infidel. La seva reacció ha estat agrair les imatges per “assimilar” la realitat i adonar-se de com li està afectant la situació.
  • Tot i això, Adrián ha reconegut que ell també ha creuat certs límits: “és una equivocació meva també”.
  • A les seves paraules, els seus companys han al·lucinat i han intentat fer-li entendre que no era comparable: “No és el mateix grau. Obre els ulls!”.

Al detall: Només arribar a la foguera de confrontació, Napoli esperava a Adrián amb una pizza, justificant que a Naomi ara li agradaven les “pizzes de pepperoni”, fet que Adrián ha descrit com a “vulgar”.

  • Adrián ha tingut l’oportunitat de fer-li tres preguntes sobre Naomi, i el participant ha optat per preguntar-li per si la seva parella l’havia trobat a faltar, si sentia alguna cosa i es creia que els esperava futur junts. L’italià l’ha respost negativament a les tres preguntes.
  • Finalment, tot i intentar ser cordials, Napoli i Adrián s’han acomiadat amb un final bastant tens que s’ha traslladat a tot el grup. 

Per últim: El programa ha avançat que el proper programa iniciarà amb l’última foguera de confrontació conjunta amb les noies.

  • Sandra Barneda inaugurarà la foguera amb la soltera més pròxima a Adrián, Keyla, que ha aparegut amb un pas contundent, sensual i fent èmfasi a les ulleres, una clara indirecta a Naomi.