La Jungla
Les noies de 'La isla de las tentaciones' després del desmai d'Elena
Foto: Les noies de 'La isla de las tentaciones' després del desmai d'Elena | Telecinco
Televisió

Una participant de 'La isla de las tentaciones' es desmaia i l'organització reacciona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Les noies de 'La isla de las tentaciones' després del desmai d'Elena
Foto: Les noies de 'La isla de las tentaciones' després del desmai d'Elena | Telecinco

La nova entrega de La isla de las tentaciones ha reunit a les noies en una foguera on han pogut visionar imatges de les seves parelles a la vila amb les solteres. Tot i l’evident tensió habitual a les fogueres, aquest cop ha anat més enllà, provocant el desmai d’Elena.

Context: Elena va arribar a La isla de las tentaciones amb moltes inseguretats, fruit de la relació tòxica amb el seu ex, que provocava desconfiança amb la seva parella actual.

  • Tot i assegurar ser fidel, David ha superat els límits amb una de les temptadores.

Al detall: 

  • Durant la foguera, Elena no ha pogut suportar les imatges de David sent-li infidel amb María. El que va començar sent un tonteig, ha acabat amb una infidelitat al llit.
  • Elena ha pogut visualitzar diverses escenes sexuals de David amb María.
  • Tot i mostrar-se “madura” en veure les imatges, minuts després, mentre visualitzaven imatges d’una companya seva, Elena s’ha quedat mirant a un punt mort i s’ha desmaiat, sorprenent les seves companyes.
  • L’equip del programa ha corregut immediatament per auxiliar a Elena i per ser atesa pel servei mèdic.

Què sabem: Sandra Barneda, per tranquil·litzar a les companyes d’Elena, ha explicat que el desmai havia estat causat per una baixada de tensió i, per tant, era millor que no tornés a la foguera.

Què diu Elena: La jove, abans de l’incident, ha reaccionat a les imatges amb molta determinació: “No seria capaç de perdonar-li. No ha sigut un petonet, ho han fet. El que més mal em fa és que no ha pensat en el mal que em fa a mi”.

  • A més, en tornar a la vila, ha volgut agrair als temptadors per advertir-la de la possibilitat que tenia David de caure en la temptació.