La Jungla
Adara Molinero a 'Secret Story'
Foto: Adara Molinero a 'Secret Story' | Telecinco
Televisió

Adara Molinero fitxa per 'Supervivientes 2023': primers confirmats

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Adara Molinero a 'Secret Story'
Foto: Adara Molinero a 'Secret Story' | Telecinco

La nova edició de Supervivientes ja és en caure, i la cadena ha començat a confirmar els primers concursants. Adara Molinero ha estat l’última confirmada oficial, molt aclamada a les xarxes socials, però també hi ha altres noms molt sonats.

Context: La previsió de la cadena és estrenar el reality estrella de Telecinco durant les pròximes setmanes, al mes de març. Aquesta edició comptarà amb Jorge Javier Vázquez com a presentador de les gales i també repetiran Carlos Sobera i Ion Aramendi.

  • Això sí, Lara Álvarez no repetirà com a presentadora a Hondures, i serà Laura Madrueño qui agafarà el relleu.

Al detall: Adara Molinero ha estat el fixatge, fins al moment, més aclamat a les xarxes socials. De fet, des de feia anys era un dels perfils més demanats per l’audiència.

  • Després de la seva participació a Gran Hermano 17, GH VIP 7, El tiempo del descuento i Secret Story, Adara torna al món dels realities de Telecinco.
  • Adara ha protagonitzat alguns dels moments més destacats de la història dels realities a Espanya.
  • En un vídeo, Adara ha expressat que es troba molt “emocionada i il·lusionada” per la notícia i se l’ha vist amb moltes ganes de viure l’aventura.

Què sabem: Adara Molinero ha estat la tercera concursant confirmada de Supervivientes 2023. Les altres persones confirmades, que posaran camí a Hondures en els pròxims dies, són:

A més: Fins al moment, no s’han confirmat més concursants de manera oficial, però sí que alguns noms han agafat bastant pes a les xarxes socials com a possibles concursants del reality: Cristina Porta, Diego James Lover, Marta Riesco, Kiko Hernández, Belén Ro, Alicia Peña, Naomi Asensi o Gustavo Guillermo.