La Jungla
Gloria Camila a 'Plan de tarde'
Foto: Gloria Camila a 'Plan de tarde' | RTVE
Televisió

Gloria Camila aclareix per què va desaparèixer de la televisió i declara la guerra a Gema Aldón

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gloria Camila a 'Plan de tarde'
Foto: Gloria Camila a 'Plan de tarde' | RTVE

Després de desaparèixer a la televisió el mes d’octubre, en ser expulsada de Pesadilla en El Paraíso, Gloria Camila ha reaparegut amb Toñi Moreno a Plan de tarde. La filla d’Ortega Cano ha aclarit els motius, però també ha declarat la guerra a Gema Aldón, qui participarà en la nova edició de Supervivientes.

Què diu: Gloria Camila ha explicat a Moreno que, en ser expulsada del reality de Telecinco, no va tornar a la televisió per salut mental. La filla d’Ortega Cano ha deixat alguns titulars:

  • “A vegades, tant malmetre contínuament sense buscar-ho, fa que necessitis respirar”.
  • “Quan vaig tornar del concurs, ho vaig fer amb molta ansietat”.
  • “Em van fer uns estudis i van determinar que havia d’agafar la baixa”.

Al detall: Tot i que la seva actitud semblava buscar pau, a les xarxes socials no ha transmès el mateix aquests darrers dies.

  • Gloria Camila sorprenia les xarxes amb un missatge abans de confirmar-se la participació de Gema Aldón a Supervivientes: “Ja no callaré més. Que comencin els jocs de la fam. Enhorabona a Gema and ‘company’. Us felicito. Primer pel bon representant que teniu per gestionar tot això. També perquè ho heu fet de puta mare fins a aconseguir el que volíeu. Al final, mai em vaig equivocar. Espero que recullis molta Yuca”.
  • Juntament amb aquestes paraules, la filla d’Ortega Cano va adjuntar el missatge que Aldón li va escriure defensant a la seva mare. A més, va posar de música la cançó de ‘Rata de dos patas’ de Paquita la del Barrio, amb la següent part: “Rata inmunda. Animal rastrero. Escoria de la vida. Adefesio mal hecho”.

A més: La participació de Gema Aldón a Supervivientes ja és una realitat, ja que Telecinco ja l’ha confirmat com a concursant de la nova edició.

  • Sembla que la filla d’Ortega Cano té els cartutxos preparats pel que pugui dir la filla d’Ana María Aldón a Hondures.
Categoria: La Jungla