La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Cristina Porta destapa els seus horribles començaments a 'Sálvame': "Plorava cada dia"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista catalana de Lleida, Cristina Porta, parla dels seus inicis en el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, presentat per Jorge Javier Vázquez.

Què sabem? Va ser a principis de desembre del 2022, després que Jorge Javier Vázquez li digués que no tenia futur dins de Telecinco, que Cristina Porta va fitxar pel programa Sálvame. Des de les hores, la catalana s'ha anat guanyant l'afecte de l'audiència i cada vegada va acumulant més hores en el programa estrella de Telecinco.

Què ha dit? En una entrevista que ha concedit per Telecinco, Cristina Porta ha fet la vista enrere per parlar dels seus inicis en el programa Sálvame, ara fa uns mesos. La catalana ha dit que els seus començaments no van ser fàcils perquè moltes tardes arribava a casa seva i es posava a plorar. "Al principi va ser molt complicat perquè arribava a casa i em posava a plorar en solitari". No obstant, amb el temps, Cristina Porta s'ha anat sentint cada vegada més còmode en el programa i assegura que avui dia s'ho passa "molt bé".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Porta Acosta (@cristiporta)

A més, Cristina Porta ha explicat que amb el temps ha anat aprenent a relativitzar els temes que es tracten en el programa perquè l'afectin el menys possible, un cop s'apaguen les càmeres. "Quan els temes estan relacionats amb mi m'ho prenc a riure perquè sé que moltes vegades el que es diu no és veritat". Cristina Porta també ha dit que no té por a les crítiques perquè "els haters, en realitat, són persones molt cultes que es passen tota l'estona pendents del que fas i deixes de fer per després parlar malament de tu". En aquest sentit, ha dit: "M'odien tan fort que en realitat m'estimen". A favor dels seus seguidors, coneguts com a 'portistes', la de Lleida ha dit que està molt contenta amb tots ells perquè "valen per mil".

Per acabar: Cristina Porta és conscient que el programa Sálvame és molt polèmic i que moltes vegades, els col·laboradors de l'espai, han hagut d'anar a judici per temes que s'han tractat en el programa. A ella, però, tot això no li fa por perquè assegura ser plenament conscient d'on s'ha posat. "La denuncia sé que em pot arribar en qualsevol moment". A banda de participar en el programa Sálvame, Cristina Porta també participa en el programa El Circ, de 8tv, presentat per Frank Blanco. A més, des de fa dies, el seu nom sona amb moltíssima força per ser una de les pròximes concursants del reality de Telecinco, Supervivientes.

Categoria: La Jungla