La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Incomodíssim moment de Cristina Porta a 'Sálvame': gran baralla en ple directe

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista catalana, amant dels esports, Cristina Porta, viu un incòmode moment en el programa Sálvame durant la tarda del dimecres 1 de febrer.

Què sabem? Cristina Porta ha viscut un moment davant les càmeres que segur mai oblida. El programa Sálvame va encarregar a la periodista anar a la plaça de toros de Las Ventas, a Madrid, amb motiu de la presentació del cartell de les festes de San Isidro. Una presentació que va comptar amb la presència de Victoria Federica, Ortega Cano i la seva filla Gloria Camila. Amb el que no comptava Cristina Porta és que es trobaria amb una altra reportera de Telecinco, amb qui va protagonitzar un amarg moment en directe.

Què sabem? Cristina Porta estava en directe intentant entrevistar a Ortega Cano i a la seva filla, Gloria Camila, quan de cop i volta Marta Riesco, també reportera de Telecinco del programa Fiesta, va boicotejar el treball de la catalana impedint que pogués fer l'entrevista. Un moment que va molestar molt a la catalana i als col·laboradors de Sálvame, que van titllar l'actitud de Marta Riesco de "poca companyonia". El moment és aquest:

A més a més: La gresca entre Cristina Porta i Marta Riesco, parella d'Antonio David Flores, va continuar. Després de l'entrevista fallida amb Ortega Cano, Cristina Porta va tornar a connectar amb Sálvame quan, de cop i volta, Marta Riesco va tornar a aparèixer, posant-se molt altiva amb Cristina Porta i impedint-li fer la seva feina.

  • "Marta estic treballant. Ets molt mala professional i companya", deia Cristina Porta quan Marta Riesco apareixia davant les càmeres intentant boicotejar-li el directe amb Sálvame.
  • "La professionalitat brilla per la seva absència si treballes en un programa que ha fet el que ha fet", responia Marta Riesco, fent referència a com la tracten a ella i a la seva parella.
  • "Marta estem cobrint un acte. No ets la protagonista. Estic al·lucinant", deia Cristina Porta. I afegia: "No estàs bé, Marta. Vas de feliç a les teves xarxes socials, però veig que no ho estàs. És increïble el que estàs fent". El moment, a continuació: 

Per acabar: Després d'acabar el programa Sálvame, Cristina Porta, a través del seu compte de Twitter, va escriure un missatge fent referència a Marta Riesco i a tot el circ que havia muntat. "Digues-me amb qui vas i et diré qui ets". Riesco, per la seva banda, ha penjat una infinitat de vídeos en el seu compte d'Instagram intentant justificar el seu comportament i fent-se ressò de tots els articules on expliquen el que ha passat. Una versió, segons Riesco, totalment contrària a la realitat. Per sort les imatges parlen per si soles. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco