La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Cristina Porta parla de la seva pròxima operació i diu els motius: "Ho passo malament"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La col·laboradora de televisió catalana, Cristina Porta, confessa a través de les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, quina serà la seva propera operació.

Què sabem? Cristina Porta, la periodista catalana amant de l'esport que actualment col·labora a canals com Telecinco i 8tv, es cuida moltíssim. Sempre que la seva agenda li ho permet visita el seu centre de bellesa de confiança, per estar perfecte i radiant davant de les càmeres. També es fa tota mena de revisions, per assegurar-se que tot va sobre rodes. Una revisió com la que s'ha fet en les últimes hores i per la qual ha decidit que s'operarà.

Què ha dit? Durant el dilluns 30 de gener,  Cristina Porta va visitar una clínica oftalmològica de Madrid, on viu en l'actualitat, per sotmetre's a una revisió per millorar la seva vista. Entre altres coses, el que li van fer va ser dilatar-li les pupil·les per poder-li explorar bé el fons dels ulls. Una dilatació de pupil·les que va causar molt malestar a Cristina Porta, especialment durant la nit. Així ho confessa ella mateixa en les seves xarxes. A continuació, adjuntem una impactant fotografia de l'ull de la catalana amb la pupil·la dilatada.

En profunditat: Una revisió de vista amb la qual Cristina Porta ha arribat a la conclusió que s'operarà dels ulls. Una intervenció que a la catalana li fa molta il·lusió perquè d'una vegada per totes hi veurà bé. "No puc estar més contenta. No arribo ni a dues diòptries però vaig sense lentilles per la vida perquè se'm assequen els ulls i ho passo molt malament", ha escrit en el seu compte d'Instagram per informar els seus seguidors que sempre es preocupen molt per ella.

Per acabar: Una operació de vista que Cristina Porta es fa temps abans de viatjar a Hondures per participar en la propera edició del reality més extrem de Telecinco, Supervivientes. Una participació de Cristina Porta a Supervivientes que s'ha confirmat en diferents portals tot i que la catalana, de moment, ha optat pel silenci i no dir res.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram