La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El cridaner canvi de look de Cristina Porta: ja no és com la recordes

Barcelona.
Foto: | Instagram

La periodista i col·laboradora de televisió catalana, Cristina Porta, ha passat per la seva perruqueria de confiança per fer-se un canvi d'imatge.

Què sabem? Després de diverses setmanes parlant del tema a través de les seves xarxes socials, Cristina Porta s'ha animat i ha passat per la seva perruqueria de confiança de Madrid per donar un nou aire a la seva imatge. La col·laboradora de Sálvame i de 8tv ha presumit de resultat a través del seu compte d'Instagram, on ha penjat fins a tres imatges mostrant el que s'ha fet al cap. Les mostrem, a continuació.

Què s'ha fet? Tal com explica a les seves xarxes socials, Cristina Porta, gràcies al seu perruquer Carlos, s'ha fet metxes rosses per aclarir la seva melena, que abans era fosca. Ara llueix un color que es coneix com a "intense beige brondé". Concretament, Cristina Porta s'ha tallat les puntes del cabell i s'ha fet moltes metxes tant a la part frontal de la seva melena com a la part inferior. "M'agrada que es vegi el contrast quan em faig una cua o un monyo", apunta la periodista. "Hem conservat la meva base, però hem aclarit bastant la zona del mig i les puntes", afegeix explicant què s'ha fet en el cap. La nova imatge de Cristina Porta, amb la qual confessa estar encantada, és la següent:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Porta Acosta (@cristiporta)

Les reaccions: Els seus seguidors d'Instagram, que cada dia són més persones, no han tardat a dir la seva i comentar el nou canvi d'imatge de la catalana. Alguns dels missatges que li han dedicat són els següents: "Estàs molt guapa", "Estàs increïble", "Et queda molt bé", "El teu perruquer fa màgia", "No te'l facis més curt que el cabell llarg et queda molt bé" o "M'encanta". En total més de 5.000 'm'agrada' i més de 1.000 comentaris.

Per acabar: L'última vegada que Cristina Porta es va sotmetre a un canvi d'imatge va ser a finals de setembre, tal com va compartir en el seu compte d'Instagram amb un vídeo. En aquell moment, la catalana es va fer metxes clares a la zona del serrell, però la resta del cabell se'l va deixar molt més fosc per jugar amb el contrast. Un estil capil·lar que es coneix amb el nom de "frontal contrast". Un canvi d'imatge que també li va fer el seu perruquer de confiança Carlos, que treballa en una perruqueria ubicada en el centre de Madrid.

Categoria: La Jungla