La Jungla
Sandra Barneda a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Televisió

Sandra Barneda s'emociona amb la decisió d'una parella a 'La isla de las tentaciones': "Quina enveja!"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Sandra Barneda a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

La isla de las tentaciones ha celebrat les fogueres finals, on totes les parelles s’han retrobat i han pogut visionar imatges de les seves experiències. En el cas de Lydia i Manuel, la parella ha pres una decisió final que ha emocionat a Sandra Barneda.

D’on venim: L’experiència del reality ha significat una prova de foc per una parella que va iniciar l’aventura amb molts retrets. Tot i que cap dels dos ha sobrepassat tots els límits amb els seus temptadors preferits, hi ha coses que no els ha agradat gens mútuament.

Què sabem: La foguera de Lydia i Manuel ha començat amb una salutació freda de la parella i amb un retret de Manuel, que ha explicat que considera que “no és amor” el que va veure quan la parella es va retrobar al mirall.

  • Lydia i Manuel han començat visionat les imatges de Lydia, que ell ha considerat que eren molt desagradables.
  • Lydia li ha retret que, al contrari que ella, Manuel sí que ha creuat alguns límits. Les seves paraules han generat una justificació del jove: “L’única diferència és que jo he sentit per Miriam i Miguel a ella no li agrada”.
  • Manuel ha reconegut que s’ha comportat pitjor que Lydia, però també considera que sempre li ha deixat el seu lloc.
  • La jove ha vist imatges de Manuel on plorava per ella en diverses ocasions: “No m’ho esperava. Si m’arribo a assabentar que estàs així per mi, trigo a anar amb tu...”.

Al detall: Al final de la foguera, Manuel ha deixat clar a Lydia que la vida al seu costat és un somni per ell: “Tinc clar que no em vull tornar a despertar sense estar al teu costat, perquè t’estimo ara i la resta de la meva vida”, paraules que han emocionat a la jove, que ha assegurat que mai l’ha volgut fer mal i que ha canviat per ell.

  • En aquest moment, Sandra Barneda els ha preguntat com volien abandonar La isla de las tentaciones, resposta a la qual tots dos han coincidit mútuament: l’un amb l’altre.
  • Davant l’excepcional decisió a les fogueres finals, Sandra els ha transmès la felicitat que sentia en veure’ls així i s’ha emocionat: “Quina enveja feu. Això és dur... heu demostrat que l’amor és més fort que tot”.
  • Finalment, Manuel ha agafat en braços a Lydia per anar-se’n junts: “Me l’emporto per sempre”.