La Jungla
Isa Pantoja i Raquel Bollo a 'Conexión Honduras'
Foto: Isa Pantoja i Raquel Bollo a 'Conexión Honduras' | Telecinco
Televisió

Gran esbroncada entre Isa Pantoja i Raquel Bollo amb denominador comú: Kiko Rivera

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Isa Pantoja i Raquel Bollo a 'Conexión Honduras'
Foto: Isa Pantoja i Raquel Bollo a 'Conexión Honduras' | Telecinco

Gairebé des de l’inici de Supervivientes, Manuel Cortés i Asraf han protagonitzat nombroses discussions al concurs. I, a Conexión Honduras, després de visionar l’esbroncada que van tenir tots dos a la gal·la de dijous i el seu posterior comportament, Isa Pantoja i Raquel Bollo no han pogut contenir-se a plató.

D’on venim: El que va començar per un malentès relacionat amb Katerina Safarova, es va convertir en una disputa personal entre Asraf i Manuel que va acabar fent referència a familiars seus. Els dos concursants van discutir assenyalant-se mútuament per treure informació de fora del reality.

  • Manuel va reconèixer que ell va ser qui va mencionar a la seva cosina acusant-la de formar un “pack” amb Asraf, però justificant-se: “Ho vaig dir en resposta al que tu em vas dir, que feia un pack amb la meva germana”.
  • A més, el fill de Raquel Bollo va confirmar el motiu de la discussió: “M’has dit fora de càmera que el que et fa mal és que no defengués a la meva cosina quan el seu germà l’atacava. Et fa mal que el meu cosí sigui el meu germà, et fa mal que rebentis”. Asraf va negar aquestes paraules, assegurant que portava el discurs après de casa.
  • Manuel va assegurar que la parella d’Isa Pantoja es va “retractant de mica en mica”, recriminant-li que “fos un home d’una vegada”. A més, el germà d’Alma li va treure en cara que sempre plorés, tot i semblar rebaixar el to, reconeixent que no li agrada veure a la gent plorar.

Al detall: A plató, després de visionar les imatges, Isa Pantoja i Raquel Bollo han comentat les imatges i han discutit quin era el motiu real de la discussió, fet del qual cap de totes dues s’ha posat d’acord.

Què diu Isa Pantoja: 

  • Isa ha assegurat que, basant-se en el fet que Manuel va dir que l’havien advertit de com és Asraf abans d’entrar al reality, el seu germà és qui ha parlat malament d’Asraf al fill de l’ex col·laboradora de Sálvame: “Conec al meu germà i sé com és”.
  • La filla d’Isabel Pantoja s’ha mostrat molesta perquè el seu cosí digués que Asraf i ella han fet un pack: “Això no ho ha de dir, perquè jo no soc una qualsevol que passava per allà. És el meu cosí, i m’ho esperava de qualsevol menys del meu propi cosí”.
  • Amb el to cada cop més alt, Isa ha explotat contra Raquel: “A mi no em parlis així. Ara entenc per què Manuel li diu coses de fora a Asraf, perquè tu estàs fent el mateix amb mi”.

Què diu Raquel Bollo: 

  • Raquel Bollo ha dit que va coincidir amb Asraf a Viva la vida i que li va dir  que va conèixer a Manuel i li havia caigut molt bé, sorprenent-lo perquè creia que, en portar-se bé amb Kiko Rivera, no el tractaria bé.
  • La mare d’Alma i Manuel ha especificat que, tot i que es portin bé, Manuel no defensa tot el que fa el germà d’Isa Pantoja ni el que fa ella.
  • Raquel ha acusat Isa de victimitzar-se: “Ell no ho diu amb la intenció que dius. No és just el que estàs fent”.