La Jungla
Gerard Piqué i Ibai Llanos, aquest dijous a Twitch
Foto: Gerard Piqué i Ibai Llanos, aquest dijous a Twitch | Twitch
Famosos

L'advertència viral d'Ibai a Piqué sobre Shakira a 'La Velada del Año 3'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Ibai Llanos, aquest dijous a Twitch
Foto: Gerard Piqué i Ibai Llanos, aquest dijous a Twitch | Twitch

Ibai Llanos compta les setmanes per la tercera edició de La Velada del Año, el gran esdeveniment que organitza ell mateix i que les dues vegades anteriors ha retransmès amb èxit per Twitch. Aquest dijous al vespre n'ha parlat amb Gerard Piqué en un directe amb Ozuna, i ha advertit de la possibilitat que aquesta vegada hi vagi la Shakira.

Què en sabem? Ja es coneix el cartell d'artistes que participarà de La Velada. Combats de boxa entre famosos i influencers, i un show amb música en directe que encara amaga algunes sorpreses. Sobre això últim, Ibai i Piqué han parlat amb el cantant Ozuna. El basc feia broma (o no) quan ha apuntat: "Compte amb un tema que crec que sonarà al Metropolitano".

En detall: Tot seguit ha començat a recitar "No fue culpa tuya, ni tampoco mía...", versos de Monotonía de Shakira, una de les cançons contra Piqué després de la ruptura, el videoclip de la qual es va gravar en un supermercat de Manresa. Un dard que no ha passat desapercebut a les xarxes socials, i que de seguida ha esdevingut viral.

A més, alguns dels artistes que sí s'han confirmat a hores d'ara són C. Tangana, Quevedo, Rosario Flores, Estopa o el mateix Ozuna.

Per acabar: La reaparició de Piqué a Twitch arriba pocs dies més tard de la seva tornada de Miami, on ha estat per fer la primera visita als seus fills des que van marxar a viure amb la mare als EUA. L'exfutbolista hi ha estat cinc dies, allotjat en un exclusiu hotel a la zona de Sunny Isles Beach i amb la presència constant dels paparazzi, que buscaven qualsevol foto del retrobament amb els petits Milan i Sasha.