La Jungla
Preocupació per Camilo Blanes
Foto: Preocupació per Camilo Blanes | Instagram
Famosos

Camilo Blanes viu rodejat de brutícia: fotos alarmants, a l'espera que algú intervingui

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Preocupació per Camilo Blanes
Foto: Preocupació per Camilo Blanes | Instagram

Creix la preocupació per Camilo Blanes, el fill de Camilo Sesto, que travessa un moment molt delicat pels seus problemes de salut mental. Si fa pocs dies encenia totes les alarmes amb les imatges del seu deteriorament físic, aquest dijous augmenta el neguit per les fotografies de la brutícia a casa seva.

Què en sabem? Camilín ha canviat el seu usuari d'Instagram, de @camiloblanesoficial a @shelaw123. Ha esborrat totes les publicacions antigues i ara penja fotos amb perruca i roba femenina. En les últimes hores, noves imatges amb una tanga i menjant pizza han tornat a evidenciar que Blanes necessita ajuda. 

En detall: Les noves fotos mostren també, per primera vegada, l'interior de casa seva. Brutícia a terra, mobles amuntegats i objectes que s'acumulen a sobre de les taules. Aquesta residència, ara destrossada, va ser el domicili de Camilo Sesto a Torrelodones (Comunitat de Madrid) fins que va morir el 2019.

D'on venim? A finals d'abril, Camilo Blanes evidenciava per primera vegada el seu moment personal delicat, amb unes fotografies amb les dents picades, perruca de cabells llargs i roba de dona.

  • La seva mare ha advertit recentment a Telecinco que la vida del seu fill "està en perill" i que es troba en una situació "lamentable". Legalment, no hi pot fer res, així que de moment espera que algú intervingui, sense èxit.
  • La revista Semana s'ha posat en contacte amb una persona de l'entorn familiar, que alerta que la casa s'ha convertit en un "poblat indi" amb "destrucció i caos". El mateix testimoni assegura que Camilín havia patit "atrocitats" durant la seva infantesa, i que els problemes d'ara en són la conseqüència.

Per acabar: Mentre el seu entorn observa impotent la caiguda de Camilo Blanes als inferns, sense poder fer res per ell, els seus seguidors han omplert de comentaris les últimes fotos a Instagram. Li demanen que busqui ajuda, però és evident que de moment no ha aconseguit trobar-la.

Categoria: La Jungla