La Jungla
Tamara Falcó i Íñigo Onieva, en una imatge d'arxiu
Foto: Tamara Falcó i Íñigo Onieva, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Tamara i Íñigo gasten milers d'euros en aquests dos regals abans de la boda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó i Íñigo Onieva, en una imatge d'arxiu
Foto: Tamara Falcó i Íñigo Onieva, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Tamara Falcó i Íñigo Onieva compten les setmanes per casar-se. Ningú ho hauria dit fa pocs mesos, quan la parella es va trencar per la infidelitat d'ell. Però la filla d'Isabel Preysler ha decidit que volia donar-li una segona oportunitat, i aquest dissabte tots dos han celebrat una festa de compromís, amb intercanvi de regals inclòs, que ha estat l'avantsala de la boda.

Què en sabem? La celebració es va fer a la casa d'Isabel Preysler a Madrid i ha estat molt íntima, amb només 25 convidats dels entorns més propers del nuvi i la núvia. Dos dies després de la festa, se'n van coneixent alguns detalls. Per exemple, els regals que les dues famílies van intercanviar, i que tant la Tamara Falcó com l'Íñigo Onieva ja llueixen en públic.

En detall: Tal com ha desvelat Sálvame de Telecinco, Falcó ha segellat el seu amor amb Onieva amb un rellotge de luxe. Es tracta d'una peça de la firma suïssa Patek Philippe, que té un cost de 50.850 euros. Pel que fa l'Íñigo, el seu obsequi no ha estat tan car com el de la seva promesa, ni molt menys: uns 3.000 euros per una polsereta dissenyada especialment per la marquesa de Griñón, obra del seu tiet, l'escultor José González Onieva.

A més, després dels rumors de les últimes hores sobre la suposada tensió entre les dues famílies durant la festa, pel fet que Isabel Preysler no perdona les banyes del seu gendre, l'entorn de tots dos ja s'ha encarregat de desmentir-ho. 

  • Els que no van poder veure si hi havia, o no, mala maror, van ser Julio José, Enrique i Chábeli, els tres germans de la Tamara que viuen a Miami i no van ser a la festa.

Per acabar: Superat el tràmit de la festa de compromís, la parella se centra ara en els preparatius del casament, que es farà el 8 de juliol al palau del Rincón i que posarà la cirereta a aquesta història d'amor plagada d'entrebancs.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos