La Jungla
Jesulín de Ubrique a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Jesulín de Ubrique a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco
Televisió

Jesulín, contundent i amb indirecta a Belén Esteban: "Defensaré la privacitat dels meus quatre fills"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jesulín de Ubrique a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Jesulín de Ubrique a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Jesulín de Ubrique ha estrenat la nova temporada de Mi casa es la tuya, sent el primer convidat de la nova temporada del programa que presenta Bertín Osborne. A l’entrevista, l’extorer ha parlat dels seus fills, un dels temes que suscitava més interès per la filla que té en comú amb Belén Esteban.

D’on venim: Hores abans de l’emissió de l’entrevista de Bertín a Jesulín, Belén Esteban s’ha assabentat en directe que Jesulín havia vetat que l’entrevista s’emetés en altres programes de la cadena, per així evitar la resposta de la mare de la seva filla a Sálvame.

  • Aquest fet ha provocat la reacció d’indignació de la col·laboradora: “Però qui es creu que és Jesulín? Justin Bieber? O Beyoncé?”. 

Al detall: El darrer 8 de juny de 2022 va néixer el quart fill de Jesulín, el tercer en comú amb María José Campanario. I, des d’aquell dia, una de les intencionalitats de la parella ha estat mantenir la privacitat del menor, concretament, i també de “tots” els fills.

  • Aquest moment, ha fet ressorgir les polèmiques que Jesulín ha tingut amb Telecinco: “Tinc comptes pendents amb aquesta casa”.
  • A més, ha aprofitat per declarar-se contundent al respecte: “El que tinc molt clar és que defensaré a capa i espasa la privacitat total i absoluta dels meus fills, dels quatre”. A aquestes paraules, Jesulín ha afegit que ell sí “respecta la seva voluntat”, fet que les xarxes socials han indicat que podria ser una indirecta a Belén Esteban per tots els anys que ella ha parlat a la televisió.
  • L’ex de Belén s’ha mostrat conscienciat de la rellevància que pot tenir la falta de privacitat en els menors: “No travessaré cap línia que pugui perjudicar els meus fills en qualsevol aspecte”.

En profunditat: Jesús Janeiro també ha parlat dels mitjans de comunicació, concretament, de la premsa rosa.

  • L’extorer s’ha mostrat contundent: “Ho estan respectant (els mitjans) i jo he de respectar la voluntat dels meus fills. Qui no ho respecti, ja sap el que hi ha”.

A més: Jesulín també ha volgut deixar constància de la seva aparent magnífica relació amb María José Campanario. Segons ha reflectit ell, la seva relació és de plena confiança i van sempre agafats de la mà: “Tot ho parlem, el que és bo i el que és dolent”. 

Categoria: La Jungla