La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Kiko Hernández de 'Sálvame' i el seu nòvio Fran Antón es casen aquest cap de setmana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El col·laborador de Telecinco, Kiko Hérnández, es casa aquest cap de setmana amb la seva parella, l'actor Fran Antón.

Què sabem? El programa Sálvame d'aquesta tarda de dijous 8 de juny ha començat amb una gran bomba que segur portarà molta cua. I és que l'espai de les tardes de Telecinco ha anunciat que el seu col·laborador estrella, Kiko Hernández, es casa aquest cap de setmana amb la seva parella, Fran Antón. Una notícia que ha arribat al programa per part de l'entorn del nòvio de Kiko Hernández.

Què ha passat? Si el cap de setmana passat es va casar Kiko Matamoros amb la seva parella, aquest cap de setmana que ve, concretament el dia 11 de juny, es casa Kiko Hernández amb la seva parella, l'actor Fran Antón. Una relació de la qual ja es porta parlant des de fa diversos mesos tot i que Hernández sempre ho ha negat, dient que només són bons amics. El moment de l'anunci ha estat aquest:

A més: Segons el programa Sálvame, Kiko Hernández i Fran Antón ja han celebrat el seu comiat de solters. Un comiat d'inspiració musulmana, on anaven tots vestits de blanc, que va tenir lloc fa uns dies en un caríssim hotel de Melilla. Concretament, es va celebrar el diumenge passat i a la festa van anar amics i familiars de la parella, que van viatjar expressament des de Madrid fins a Melilla per estar amb la parella.

Per acabar: Una notícia que ha enxampat per sorpresa a tots els seus companys de programa, que no en tenien ni idea. De fet, Kiko Hernández, que és pare de dues filles per gestació subrogada, no ha dit res a cap dels seus companys de Sálvame per assegurar-se que la notícia no es faria pública. Tampoc ha convidat a cap dels seus companys de programa al casament. Ara que ja ho sap tothom, canviarà de plans?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco