La Jungla
Sandra Barneda, a la primera promo d''Así es la vida'
Foto: Sandra Barneda, a la primera promo d''Así es la vida' | Telecinco
Televisió

Telecinco llança la primera promo del programa que substituirà 'Sálvame' amb Sandra Barneda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sandra Barneda, a la primera promo d''Así es la vida'
Foto: Sandra Barneda, a la primera promo d''Así es la vida' | Telecinco

La fi de Sálvame és cada vegada més a prop, ja que el pròxim 23 de juny finalitzarà la seva emissió, després de 14 anys en emissió. I Telecinco ja ha començat a promocionar Así es la vida, el programa que substituirà el programa líder de les tardes.

D’on venim: En un moment de canvis a Mediaset, la cancel·lació de Sálvame s’ha convertit en un drama nacional i la fi del Deluxe continua en un gran interrogant, ja que se sap que finalitzarà aquest estiu, però encara no es coneix una data concreta.

  • Serà al setembre quan Ana Rosa Quintana ocupi l’actual espai de Sálvame per presentar un nou magazín. Però, del 23 de juny fins començat setembre, serà Sandra Barneda qui s’ocupi de presentar el programa estival.

Al detall: Telecinco ja ha emès la seva primera promoció d’Así es la vida, programa produït per ‘Cuarzo Producciones’ (La isla de las tentaciones, Viva la vida, La Roca...).

  • Aprofitant l’emissió de Supervivientes: Tierra de nadie, Telecinco ha llançat la promoció amb la presentadora catalana com a protagonista.
  • El programa s’estrenarà el dilluns 26 de juny i s’emetrà de dilluns a divendres a Telecinco.
  • Al vídeo, apareix Sandra Barneda a la platja: “Aquest estiu no trepitjaré la platja, però la recorreré tota. No posaré amb cap celebrity, però tindrem les millors exclusives. Perquè així és la vida, la teva nova cita diària en què el cor, l'actualitat i les entrevistes més divertides faran que passis un estiu inoblidable”.

A més: César Muñoz ha fitxat per Cuarzo, segons va informar en exclusiva ‘El Confi TV’, per Así es la vida. D’aquesta manera, qui ja ha treballat com a reporter amb la productora (Liarla Pardo, La Roca...) acompanyarà a la presentadora catalana a les tardes d’estiu de Telecinco.

Categoria: La Jungla