La Jungla
Chenoa, a 'Tu cara me suena'
Foto: Chenoa, a 'Tu cara me suena' | Antena 3
Televisió

Chenoa es pronuncia com a presentadora d''Operación Triunfo': "Quan tu vas... jo torno"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Chenoa, a 'Tu cara me suena'
Foto: Chenoa, a 'Tu cara me suena' | Antena 3

Si la notícia del retorn d’Operación Triunfo va omplir titulars i les xarxes socials, ara també coneixem que Chenoa serà la presentadora de la nova temporada d’un dels majors talents en tot el món. Cada vegada més, coneixem més detalls de la nova edició.

D’on venim: Fa unes setmanes, es va confirmar el retorn d’Operación Triunfo de la mà de Gestmusic, però per primer cop a la història fora de la televisió convencional. Amazon Prime serà l’encarregada d’emetre el talent show a Espanya i a més de 30 països de Llatinoamèrica a finals del 2023.

  • Les gales setmanals s’emetran mitjançant streaming i quedaran en la plataforma a la carta, per poder recuperar-se en qualsevol moment. A més, el programa tindrà un Canal 24 hores a Youtube.

En detall: Prime Video ha confirmat que Chenoa, concursant de la primera edició d’Operación Triunfo serà la presentadora de la pròxima edició.

  • Chenoa va ser preguntada l’any 2020 per la possibilitat de presentar algun dia Operación Triunfo, pregunta a la qual va respondre que ho faria amb molt de gust: “Em semblaria un repte fantàstic. Jo soc molt donada a tafanejar i sortir de les zones de confort. M’encanta fer televisió i porto molts anys fent-la. (...) Jo he cantat molts anys, però reconec que també m’agrada provar la faceta televisiva”.
  • La cantant tornarà a estar present en el programa que li va fer debutar l’any 2001, aquest cop com a presentadora, ocupant la posició que Carlos Lozano, Jesús Vázquez, Pilar Rubio i Roberto Leal van tenir.
  • Chenoa va anunciar el seu nou paper com a presentadora de televisió mitjançant el seu compte d’Instagram publicant una fotografia, en conjunt amb Prime Video: “Quan tu vas... jo torno! Per fi us puc explicar que soc la presentadora d’OT 2023”.

En profunditat: Operación Triunfo serà un projecte més sumat a una àmplia trajectòria de Chenoa a la televisió. A més de portar des de l’any 2016 com a membre del jurat de Tu cara me suena, també ha col·laborat a programes com Zapeando o La Noche D i ha sigut concursant de Celebrity Bake Off España, també a Prime Video l’any 2021.

A més: La reacció de famosos relacionats amb el talent estrella de Gestmusic tampoc s’han fet esperar, aplaudint la notícia immediatament a les xarxes socials. Aquestes són algunes de les persones que s’han pronunciat:

  • Roberto Leal va reaccionar a la notícia detallant les característiques que descriuen a Chenoa i valorant la “sort” que té Operación Triunfo de comptar amb ella: “Quin bon ull tenen”.
  • Noemí Galera, directora de càsting, també es va pronunciar desitjant rebre-la: “Això és una meravella. Benvinguda, estimada Chenoa! Com de bé ho passarem”.
  • Tinet Rubira, director de Gestmusic, va compartir la notícia amb l’humor que sempre el caracteritza: “Crec que em portaré bé amb ella”. 

Per últim: El pròxim dimarts 30 de maig, a les 12:30 hores, Chenoa es connectarà a través del Canal de Youtube d’Operación Triunfo per respondre a totes les preguntes dels seguidors del format en directe. D’aquesta manera, es començaran a descobrir nous detalls de la nova temporada.

Categoria: La Jungla