La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Chenoa esvalota les xarxes amb la seva nova imatge: impactant, no és com la recordes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant que es va donar a conèixer gràcies a Operación Triunfo ha passat per la seva perruqueria de confiança i s'ha fet un canvi d'imatge a les portes d'un estiu que promet ser molt sec i calorós.

Què sabem? La cantant Chenoa s'ha fet un nou canvi d'imatge. Així ho ha mostrat ella mateixa a través de les xarxes socials amb una publicació que ha cridat l'atenció de molts dels seus seguidors. Una nova imatge impactant que estrena quan li falten pocs mesos per fer 48 anys.

Què ha passat? Més de 10.000 'm'agrada' són els que s'acumulen a la publicació que la cantant nascuda a Argentina ha publicat en el seu compte d'Instagram. Una publicació on Chenoa presumeix de nova imatge. Una nova imatge amb la qual la cantant i ara jurat de Tu cara me suena està molt contenta i encantada de la vida.

En profunditat: Chenoa, casada feliçment amb Miguel Sánchez, ha apostat per la llarga melena. Si fins fa res la cantant presumia de tenir els cabells per l'alçada de les espatlles, ara ja no és així. I és que l'ex d'OT s'ha posat extensions i ara llueix una llarguíssima melena que li arriba fins a la meitat de l'esquena. El color de cabell, això sí, és el mateix que el que portava abans. Una barreja entre marró clar i castany. La nova imatge de Chenoa és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chenoa (@chenoa)

Per acabar: "M'encanta" escriu l'ex de David Bisbal a les xarxes socials juntament amb l'emoticona d'un cor. Un comentari per deixar clar que està molt contenta amb la seva nova imatge i nou cabell. Els comentaris dels seus seguidors no s'han fet esperar. Entre altres coses li han dit: "No pots estar més guapa", "Amb melena sempre", "Quin cabell més bonic" o "Guapa com sempre". Què li semblarà al marit de Chenoa la nova imatge de la cantant? Li agradarà? O la prefereix amb el cabell més curt?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram