La Jungla
La cantant Chenoa posa per a una fotografia
Foto: La cantant Chenoa posa per a una fotografia | A. Pérez Meca / Europa Press
Xarxes

Chenoa ja no és com la recordes: comença l'any amb canvi d'imatge. Ara és rossa

Barcelona.
La cantant Chenoa posa per a una fotografia
Foto: La cantant Chenoa posa per a una fotografia | A. Pérez Meca / Europa Press

La cantant nascuda a Argentina, però crescuda a Mallorca, Chenoa, sorprèn a tothom passant per la perruqueria i fent-se un canvi d'imatge radical.

Què sabem? Després de molt temps portant un color fosc de cabell, Chenoa s'ha animat a donar un nou aire a la seva imatge. Ho ha fet amb el seu perruquer de confiança que li ha fet un gir radical a la seva melena. La cantant, molt orgullosa del seu gran canvi, ha publicat a les xarxes vàries imatges de com està ara. Any nou, cabells nous.

Què s'ha fet? La que va ser quarta finalista en la primera edició del programa Operación Triunfo s'ha fet metxes rosses al cap. De manera que ara llueix una melena molt més clara, en comparació a la que lluïa abans. Un canvi d'imatge que li ha fet el seu perruquer preferit de Madrid, l'italià Fabrizio Perrini, que treballa en un prestigiós i conegut centre de la capital, a on van molts famosos a fer-se tant tractaments a la cara com coses al cap. La nova imatge de Chenoa de ros és aquesta:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Chenoa (@chenoa)

La reacció: Els seguidors i amics de Chenoa no han tardat a comentar la publicació del canvi d'imatge de qui va ser parella de David Bisbal. "Estàs preciosa", "Molt guapa", "Et queda genial", "Estàs guapa et facis el que et facis" o "M'agrada molt la teva nova imatge" són només alguns dels comentaris que es poden llegir. Una publicació que supera la barrera dels 13.000 'm'agrada'.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Chenoa aposta pel color ros per al seu cabell. En el setembre del 2022, després de tornar a Madrid de les seves vacances d'estiu, la cantant va anar al mateix centre on ha anat ara i es va fer també metxes rosses. Aleshores no es va fer tot el cap, com ha fet ara, sinó que se'n va fer dos de molt grans a la part frontal. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música