La Jungla
Fotomuntatge de Principal
Foto: Fotomuntatge de Principal
Famosos

Chenoa contra Bisbal: reguitzell d'indirectes després de la nova cançó de Shakira

Barcelona.
Fotomuntatge de Principal
Foto: Fotomuntatge de Principal

Shakira i la seva nova cançó contra Gerard Piqué ha obert la capsa dels trons de les exnòvies. Reaccions de Laura Escanes, Aitana Ocaña... Però si hi ha una superfamosa que li ha donat la volta a una ruptura i n'ha fet una marca personal, aquesta és sens dubte Chenoa. Gairebé vint anys després que la deixés David Bisbal, la cantant mallorquina ha pujat a l'onada de la BZRP Music Session #53 amb la publicació de diversos missatges contra el seu ex.

Què sabem? Després del gran èxit de Shakira amb Bizarrap, Chenoa no s'ho ha pensat gent ni mica i ha començat a seguir el DJ i productor argentí a les xarxes socials. L'artista bromeja (o no) amb la possibilitat de fer un tema sobre la seva pròpia ruptura. "Seguint Bizarrap, així sense anestèsia", ha escrit al seu compte de Twitter. A Instagram ha deixat més clares les seves intencions: "Fem la 54?".

En detall: Tot això, després d'haver llençat diverses pulles a Bisbal durant el matí de dijous. "Cuando tú vas, la loba vuelve", publicava després d'escoltar el tema de Shakira, amb un joc de paraules que recorda el seu propi hit de 2002. Fins i tot va fer broma amb el famós xandall gris que va dur fa dues dècades per respondre la premsa sobre la ruptura: "Fa olor d'antiarnes, però el tinc".

A més, també s'han viralitzat les paraules de Chenoa a Cuerpos Especiales, el matinal d'Eva Soriano a Europa FM. "Si la sessió 54 de Bizarrap ets tu rajant d'algun dels teus ex, cau Espanya", ironitzava la locutora catalana, abans que la cantant sentenciés: "Hauria de fer un disc sencer".

Per acabar: Quan fa només un dia que s'ha publicat la nova cançó de Shakira, ja acumula més de 64 milions de visualitzacions a YouTube. Un tema carregat de missatges contra Piqué i la seva nòvia nova, Clara Chía. Fins i tot l'exsogra de la colombiana, Montserrat Bernabeu, en surt escaldada.

Categoria: La Jungla