La Jungla
Shakira al vídeo del nou tema amb Bizarrap
Foto: Shakira al vídeo del nou tema amb Bizarrap | YouTube
Famosos

Shakira i la bruixa de la sogra: últim gest de molt mal gust contra la mare de Piqué

Barcelona.
Shakira al vídeo del nou tema amb Bizarrap
Foto: Shakira al vídeo del nou tema amb Bizarrap | YouTube

Shakira no en té prou carregant només contra Gerard Piqué, i set mesos després de la ruptura dispara també a l'entorn del seu ex. Del nou tema amb Bizarrap també en surten escaldades Clara Chía i la seva exsogra, Montserrat Bernabeu. Però encara n'hi ha més: la cantant hauria instal·lat una bruixa de grans dimensions a la terrassa, just al davant de la casa dels pares de Piqué.

Què sabem? Segons ha explicat aquest dijous Jordi Basté a El món a RAC1, fa tres mesos que Shakira va col·locar una estàtua d'una bruixa, de la mida d'una persona, a la terrassa de casa seva. Es dona la circumstància que el domicili de la cantant, compartit amb Piqué abans de la separació, queda just al damunt del dels pares de l'exblaugrana, que veuen la figura cada dia.

En detall: L'estàtua de la bruixa està col·locada en una posició estratègica, mirant el pis de baix que és on viuen Joan Piqué i Montserrat Bernabeu. "Obren la finestra i es troben la bruixa. A més, fa por", ha assenyalat Jordi Basté a la ràdio, abans de lamentar que la mare de Piqué s'hagi de veure en mig d'una guerra bruta després de la ruptura: "Conec la doctora Bernabeu, és una metgessa amb una humanitat per damunt de la mitjana".

A més, Shakira ha publicat aquesta matinada el seu nou tema amb Bizarrap, un gran hit que en les primeres sis hores havia obtingut ja més de 20 milions de reproduccions a YouTube. No es fa difícil intuir que el morbo generat per la filtració d'una part de la lletra, amb dards contra Piqué i Clara Chía, ha tingut alguna cosa a veure en aquest gran interès del públic. El que ningú no esperava és que el single també posés a la diana Montserrat Bernabeu. L'artista diu això:

  • "Me dejaste de vecina a la suegra y una deuda con Hacienda".

Per acabar: Potser Shakira no ha estat capaç de pair la bona relació entre Montserrat Bernabeu i la seva nova jove. La mare de Piqué tenia molt bona relació amb la cantant, però està dolguda per com ha acabat el periple de la separació. Un final amarg que contrasta amb l'afecte que els pares de l'ex del Barça senten ara per Clara Chía. La barcelonina fa feliç el seu fill, i a ells no els importa res més que això. Fa poques setmanes, la parella i els pares d'ell es van deixar veure passejant junts per la Cerdanya, on Piqué té una casa.

Categoria: La Jungla