La Jungla
Gerard Piqué, a la sortida del jutjat el passat mes de desembre
Foto: Gerard Piqué, a la sortida del jutjat el passat mes de desembre | Europa Press
Famosos

Gerard Piqué, ni cas: primeres paraules després de la nova cançó de Shakira

Barcelona.
Gerard Piqué, a la sortida del jutjat el passat mes de desembre
Foto: Gerard Piqué, a la sortida del jutjat el passat mes de desembre | Europa Press

Gerard Piqué ha trencat el silenci, aquest dijous a la tarda, després que Shakira hagi provocat un terratrèmol d'escala mundial amb la nova cançó amb Bizarrap. Un tema carregat de dards enverinats contra ell i el seu entorn.

Què sabem? Quinze hores després de la publicació del tema de Shakira a la una de la matinada d'aquest dijous, Piqué ha parlat per fi al seu compte de Twitter. Enmig d'un tsunami de hashtags i trending topics sobre ell mateix, Clara Chía, la seva mare i la cantant colombiana, l'ex del Barça ha publicat aquest tuit:

En detall: Ni una paraula sobre Shakira, o això almenys és el que sembla a priori. Piqué escriu als més de 20 milions de seguidors que té a Twitter per anunciar la nova jornada de la Kings League aquest divendres a les 21:00 hores. Un tuit de dues línies amb el que molts han volgut trobar algun missatge ocult de resposta a la seva ex. "La vida pot ser meravellosa"... sense ella? La cara de pallasso?

Reaccions. Com no és d'estranyar, el primer tuit de Piqué després de la cançó de Shakira ha obtingut més de dos milions d'impressions en només mitja hora. Entre els comentaris, fotografies de cotxes Twingo, jocs de paraules amb els rellotges Casio... i una sensació força majoritària: els retrets de la seva ex li són absolutament igual i prefereix callar. Almenys de moment.

D'on venim? Shakira i Bizarrap han llançat aquest dijous el seu nou tema junts, la primera col·laboració entre tots dos. BZRP Music Session #53, carregada de missatges contra Piqué. Fins i tot Clara Chía i Montserrat Bernabeu, la mare del futbolista, en surten escaldades.

Què diu Shakira? Entre les estrofes més punyents contra Piqué i el seu entorn hi ha perles com aquestes:

  • "Una loba como yo ya no está pa' tipos como tú".
  • "A ti te quedé grande".
  • "Por eso estás con una igualita que tú".
  • "Esto es pa' que te mortifique, mastica y traga pa' que no pique".
  • "Yo contigo ya no regreso, ni aunque me llores, ni me supliques".
  • "Entendí que no es culpa mía que te critiquen".
  • "Tiene nombre de persona buena, clara-mente no es como suena".
  • "Yo valgo por dos de 22", l'edat de Clara Chía.
  • "Me dejaste de vecina a la suegra y una deuda con Hacienda".

Per acabar: Tot això el mateix dia que Principal ha sabut que la casa que Gerard Piqué va fer construir pels seus pares s'ha posat a la venda per 3,2 milions d'euros. Un casalot amb unes vistes espectaculars, situat en una zona exclusiva d'Esplugues de Llobregat. Per cert, es tracta de la mateixa casa de la polèmica per la bruixa de mida real que Shakira ha instal·lat just al davant.

Categoria: La Jungla