La Jungla
El cantant David Bisbal
Foto: El cantant David Bisbal | Europa Press
Desaparició

Desapareix el germà de David Bisbal: la policia el busca per terra, mar i aire

Actualitzat: Dimecres, 5 d'abril de 2023. 13:52
Temps de lectura: 2 minuts
El cantant David Bisbal
Foto: El cantant David Bisbal | Europa Press

Actualització: Troben amb vida al germà de David Bisbal després d'hores desaparegut. 

La policia busca al José María Bisbal, de 54 anys i germà del famós cantant David Bisbal, després de desaparèixer aquest passat dimecres a Roquetas de Mar (Almeria). 

Què en sabem? La Guàrdia Civil està buscant mitjançant efectius de "terra, mar i aire" al germà de David Bisbal, desaparegut el dimarts 4 d'abril al municipi andalús de Roquetas de Mar, a Almeria. 

  • La desaparició ha estat denunciada per un familiar del desaparegut. 
  • La Guàrdia Civil ha iniciat el protocol habitual en casos de desapareguts i estan treballant en totes les línies possibles d'investigació. 
  • Durant aquest dimecres la benemèrita ha ampliat el radi de cerca amb recursos per "terra, mar i aire". A més s'ha demanat la col·laboració d'altres cossos policials, com els municipals. 

En detall: El cos policial del dispositiu intenta localitzar tant el desaparegut com el seu cotxe, un BMW X6 de color gris i amb matrícula 1235GHW. 

Què diuen? Segons avança el digital Diario de Almería, la policia també ha desplegat mitjans marítims de la Guàrdia Civil perquè el desaparegut, José María Bisbal, és aficionat a la pesca submarina. 

  • De moment la policia no descarta cap de les hipòtesis sobre la desaparició i per aquest motiu també el busquen pel mar.

Context: El cantant David Bisbal es va fer famós gràcies a ser un dels concursants de la primera edició d'Operación Triunfo, ara ja fa més de 20 anys, l'any 2001. 

  • Bisbal ha estat el triunfito amb la carrera més exitosa i internacional. 
  • Tot i això, el cantant mai ha oblidat les seves arrels i sempre porta Almeria, Andalusia i la seva família al seu cor. 
Categoria: La Jungla