La Jungla
Foto: | RTVE
Xarxes

Noemí Galera felicita a la seva filla Aina, que en fa 13: foto molt especial mai vista

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RTVE

La catalana Noemí Galera felicita a la seva filla Aina, a través de les xarxes socials, amb una emotiva publicació que acumula molts comentaris.

Què sabem? Avui 3 de març és una data molt especial per Noemí Galera. I és que la seva filla, fruit de la seva relació amb Arnau Vilà, fa 13 anys. Una data que la productora de televisió i directora de càsting de Gestmusic ha compartit en el seu compte d'Instagram amb els seus amics i seguidors.

Què ha dit? Una foto molt especial i bonica és la que Noemí Galera ha publicat a les xarxes durant el matí de divendres. Una imatge mai vista que la catalana ha recuperat del bagul dels records per fer una sorpresa a la seva filla Aina. En ella apareix Noemí Galera i la seva filla quan era un bebè. "La meva croqueta fa avui 13 anys. Què ràpid va tot i quin orgull veure-la convertir-se en una dona", assegura la que va ser directora de l'acadèmia d'Operación Triunfo. "Per molts anys, amor meu, t'estimem moltíssim", sentencia Galera. Tot rematat amb l'emoticona d'un cor color vermell, en senyal d'afecte. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemí Galera (@noegalera)

Els comentaris: Moltes són les persones que han comentat la publicació de Noemí Galera. Alguns dels missatges que s'hi poden llegir són: "Felicitats Aina i a la mare que et va parir", "Quina bellesa i que ràpid passa el temps", "Guapíssimes", "Moltes felicitats a aquesta preciositat", "Quin bombonet" o "La foto no pot ser més bonica".

Per acabar: A banda de la seva filla Aina, Noemí Galera també és mare d'un nen que es diu Lluc, fruit de la seva relació de molts anys amb Arnau Vilà. Una relació que va sorgir quan tots dos es van conèixer gràcies a la primera edició del programa Operación Triunfo, on van participar cantants com Gisela Lladó, Chenoa, David Bisbal o Àlex Casademunt, que va perdre la vida ara fa dos anys a causa d'un tràgic accident de cotxe a Mataró.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram