Cultura i Pantalles
Una persona fotografia amb el telèfon mòbil un moment de la 21a gala
Foto: Una persona fotografia amb el telèfon mòbil un moment de la 21a gala | Ajuntament de Barcelona / Edu Bayer
Ajudes

S'amplien els descomptes als 30 anys en concerts, teatre i circ d'Escena 25

Temps de lectura: 2 minuts
Una persona fotografia amb el telèfon mòbil un moment de la 21a gala
Foto: Una persona fotografia amb el telèfon mòbil un moment de la 21a gala | Ajuntament de Barcelona / Edu Bayer

Els descomptes i preus reduïts culturals d'Escena 25 s'ampliarà fins als 30 anys per facilitar l'accés dels joves a espectacles de teatre, circ, dansa, cinema i concerts.

Què en sabem? Ara, les persones de fins a 30 anys podran beneficiar-se dels preus reduïts que impulsa el Departament de Cultura i que fins ara es limitaven a la franja de 18 a 25 anys. Es tracta del programa Escena 25 que passaria a Escena 30.

  • Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.
  • Els preus oscil·len entre els 5 i els 25 euros.
  • La plataforma s'obre durant 48 hores a finals de cada mes (els dies 25 i 26) per comprar les entrades per als espectacles del mes següent. 

Què ha dit? La mesura l'ha avançada el president de la Generalitat, Pere Aragonès, just abans del debat de política general al Parlament.

  • "Volem facilitar l'accés a la cultura a preus molt reduïts i multiplicar les activitats per convertir la cultura del nostre país en un dret accessible per a tothom", ha explicat Aragonès.

Previsions: Actualment, s'està treballant en el disseny de la nova plataforma.

D'altra banda, aquest és un dels anuncis del president en el discurs de debat de política general. També s'ha anunciat que els alumnes d'ESO rebran el pròxim curs escolar un val pel valor de 70 euros per comprar material escolar.