Cultura i Pantalles
L'streamer TheGrefg
Foto: L'streamer TheGrefg | Twitter / @TheGrefg
Polèmica

Acusen l'streamer TheGrefg d'assetjar una dona de 80 anys per desnonar-la

Temps de lectura: 2 minuts
L'streamer TheGrefg
Foto: L'streamer TheGrefg | Twitter / @TheGrefg

El conegut streamer TheGrefg estaria assetjant una dona de 80 anys per intentar fer-la fora de la seva residència a Escaldes, a Andorra, segons ha informat el diari Altaveu en un reportatge.

Per què és important? La dona ha explicat a l'esmentat rotatiu que la societat titular de l'immoble on viu, del qual n'és màxim responsable TheGrefg, estaria aplicant mesures a l'edifici per forçar la seva marxa.

Què en sabem? El youtuber va adquirir l'edifici l'agost del 2020 en el qual, després de fer fora tots els inquilins, només queda una dona de 80 anys amb un contracte verbal des del 1989. Un contracte anterior a la Llei d'arrendaments d'Andorra i, per tant, vitalici.

  • Segons explica, la dona ha arribat a denunciar a la policia que s'ha trobat amenaces com ara alguna nina penjant del cap a l'edifici.
  • També explica que amb ella dins del pis van començar a desmuntar tots els habitatges, traient les finestres, deixar-ne d’obertes perquè l’edifici es geli i les canonades es gelin i la dona no tingui aigua ni freda ni calenta.
  • L'empresa de l'streamer, però, ha assegurat que no té res a veure amb aquests fets.

Tot i això, la dona insisteix que el seu desig de romandre a casa seva i ha exigit que es prenguin accions al respecte.

  • L'streamer ha exigit documents a la dona, però ella no els pot aportar perquè a l'època no hi havia contractes de paper i diu que era un acord verbal.

Context: L'empresa de TheGrefg vol fer una reforma integral de l'edifici per construir immobles de luxe. És per això que des del 2020 va fer fora tots els inquilins i encara ho intenta amb l'única veïna que hi queda.

  • Per això, el popular streamer es nega a dur a terme les reparacions mínimes que l'Ajuntament d'Andorra exigeix per assegurar unes condicions habitables adequades.
Etiquetes: Influencers Famosos