La Jungla
Gerard Piqué i Ibai Llanos
Foto: Gerard Piqué i Ibai Llanos | Twitch
Televisió

Gerard Piqué i Ibai Llanos fitxen per una entrevista clau a Antena 3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Ibai Llanos
Foto: Gerard Piqué i Ibai Llanos | Twitch

Estrenada la segona temporada, Joaquín, El Novato continua treballant en noves entregues del format que es veuran pròximament. El programa presentat per Joaquín Sánchez hauria tancat una entrevista amb Gerard Piqué i Ibai Llanos.

En detall: Tal com ha avançat verTele, Joaquín, El Novato ha tancat recentment una entrega conjunta amb Piqué i Ibai Llanos, que es gravarà aviat.

  • D'aquesta manera, el format comptaria amb dos convidats potents que generaria l'atenció de l'audiència, després del discret resultat en audiències de l'estrena amb Ana Obregón, que va obtenir un 13% de quota de pantalla i va reunir 1.019.000 espectadors en directe. El programa es va veure afectat a causa de la dura competència, amb l'estrena de GH VIP 8 i la segona entrega de MasterChef Celebrity com a competència directa.

En profunditat: L'entrega amb Ibai Llanos i Piqué generaria interès degut als darrers esdeveniments. D'una banda, l'streamer compta amb més de 15 milions de seguidors a Twitch i ha organitzat esdeveniments d'alta atenció mediàtica, com les Campanades de Cap d'Any o la seva relació amb la Kings League, creada per Piqué.

A més, l'exjugador del FC Barcelona, a més de ser fundador de la productora Kosmos, ha estat objectiu de la premsa rosa amb major repercussió des de la separació amb Shakira l'any 2022 i la seva relació amb Clara Chía.

Per últim: Després de les entregues amb Roberto Leal i Ana Obregón, amb qui Joaquín va parlar del naixement de la seva neta Ana Sandra, l'exjugador del Betis rebrà a altres personalitats com la periodista i presentadora Sonsoles Ónega, l'artista Bárbara Rey, el cantant Manuel Carrasco i l'actor Paco León, entre d'altres.