La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Filla d'una famosa de Telecinco debuta a OnlyFans amb fotos molt picants

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Cada dia son més les persones que s'obren un compte a OnlyFans per guanyar uns diners extres i poder viure molt millor. Això és el que ha fet la filla d'una famosa de Telecinco.

Què sabem? La filla d'una famosa de Telecinco ha pres una dràstica decisió. Ha decidit obrir-se un compte a la plataforma Onlyfans per presumir de cos i guanyar uns diners extres.

Què ha passat? Ella mateixa, molt orgullosa, ho ha anunciat a través del seu compte d'Instagram on ha publicat un vídeo molt pujat de to, que serveix com a aperitiu de tot el que està per venir.

De qui es tracta? La filla de la famosa de Telecinco és Gema Aldón. La seva mare és la que va ser fruitera i ex d'Ortega Cano, Ana María Aldón, que actualment treballa com a col·laboradora en el programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, on es dedica a vendre la seva vida. Gema Aldón també ha aparegut a la televisió. Ho va fer en el programa Sálvame Deluxe i també va participar en el programa Supervivientes.

En detall: Gema Aldón ha anunciat que s'ha obert un compte a OnlyFans amb un vídeo molt pujat de to i un text molt profund i elaborat. Entre altres coses la jove que es dedica a maquillar a persones mortes diu: "M'encanta la persona que soc ara i el físic que tinc. Em veig fantàstica i tinc moltíssima confiança amb mi mateixa". Parlem d'això:

Per acabar: Les crítiques no s'han fet esperar i moltíssimes persones li han dit de tot a través de les xarxes socials. I és que la jove ha passat de no voler fama i ser anònima a exposar-se a la televisió i ara mostrar-se tal com Déu la va portar al món. "Una pena", "Fas vergonya", "Una cosa és estar orgullosa del teu cos i l'altre això", "Ridícula" o "Tu no volies obrir un tanatori". Aquests són alguns dels molts comentaris que ha rebut Gema Aldón. La pregunta ara és: Li sortirà rendible la jugada? O haurà de tancar el compte per falta de seguidors?

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco