La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Telecinco pren una radical decisió que deixa en mal lloc a Jorge Javier Vázquez

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català de Badalona, després de mesos lluny de la televisió, ha tornat a Telecinco, on encara té contracte de cadena, per presentar el programa Cuentos Chinos.

Què sabem? Després de la cancel·lació de Sálvame, Vázquez presenta Cuentos Chinos. Un programa que fa la competència a El Hormiguero, de Pablo Motos. Tot i que les audiències al presentador de Catalunya, de moment, no l'acompanyen gaire.

Què ha passat? Telecinco ha pres una dràstica decisió que no farà gràcia al presentador. Una decisió que s'ha conegut avui dimecres 20 de setembre i que es començarà a aplicar aquesta mateixa setmana.

En detall: El programa Cuentos Chinos de Jorge Javier Vázquez s'emet des d'una mica abans de les deu fins a quasi les onze de la nit. Un espai que fins ara es podia veure a la tele de dilluns a dijous a la nit. I diem fins ara perquè Telecinco ha pres la decisió que el programa no s'emeti les nits de dijous. El motiu és per donar més espai a Gran Hermano VIP, la gran aposta de la cadena que està presentat per Marta Flich. D'aquesta manera les gales del dijous a la nit de Gran Hermano VIP començaran a les deu de la nit i no a les onze, com va passar el dia de la seva estrena.

Per acabar: Aquesta setmana també s'ha sabut que Cuentos Chinos s'ha quedat sense una de les seves colaboradores estrella. La setmana passada va visitar el programa Bárbara Rey i en acabar l'entrevista Rey va anuciar que havia fixat pel programa com a colaboradora. Una participació de Bárbara que no es produirà mai perquè ara s'ha sabut que Rey s'ho ha pensat dues vegades i ha decidit finalment no participar en el programa. Sembla ser que no li va agradar gens l'entrevista que li va fer Jorge Javier i es va sentir molt incòmode.

Categoria: La Jungla