La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

Més problemes per Jorge Javier: la seva col·laboradora més famosa l'abandona abans de començar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Cuentos Chinos' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez i els seus Cuentos Chinos continuen acumulant problemes, després de les baixíssimes audiències de la primera setmana d'emissions. En les últimes hores, el programa del prime time a Telecinco suma un nou cop inesperat, la baixa de Bárbara Rey com a col·laboradora quan encara no havia ni començat.

Què en sabem? Tal com ha avançat el portal televisiu Yotele, Bárbara Rey ha comunicat la decisió de cancel·lar la seva anunciada col·laboració a Cuentos Chinos després de les topades amb Jorge Javier durant l'entrevista de la setmana passada. A la vedette li havien promès que seria un programa blanc de l'estil d'El Hormiguero, però va haver de fer front constantment a preguntes incòmodes sobre la seva relació amb l'emèrit Joan Carles o sobre la seva ideologia.

En detall: En el seu xoc amb el presentador, Jorge Javier va arribar a titllar Bárbara Rey de "caspa" i "antiga". Ella va intentar defensar-se, i fins i tot li va dedicar una botifarra. Una setmana més tard, la vedette renuncia a participar amb una secció al programa.

A més, més enllà del problema generat ara amb Bárbara Rey, Cuentos Chinos ha començat amb mal peu pel que fa a les audiències. El nou programa de Telecinco volia plantar cara a Pablo Motos i competir de tu a tu, però les dades demostren la gran distància que encara hi ha entre els dos formats. Mentre El Hormiguero és líder indiscutible a les nits a Espanya, Jorge Javier s'ensorra.

En xifres: Des de l'11 de setembre, el dia de l'estrena de Cuentos Chinos, Jorge Javier ha aconseguit un màxim del 9,4% (el primer dia) i un mínim del 6,8%, estabilitzat al voltant d'un 7% de quota de pantalla. Deu punts per sobre, amb una mitjana del 17% de share, hi ha El Hormiguero, que en el mateix període ha aconseguit un màxim del 19,1% (precisament el dia de l'estrena de Cuentos Chinos) i un mínim del 15,4%, duplicant els números de Vázquez.