La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Jorge Javier i la seva mare ensorren l'audiència del programa 'Cuentos Chinos'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Tres dies són els que Jorge Javier Vázquez porta presentant a Telecinco el seu nou programa nocturn, Cuentos Chinos, produït per La Fábrica de la Tele.

Què sabem? El presentador català de Badalona ha tornat a la petita pantalla després de moltes setmanes desaparegut. Des de finals de maig. Ho ha fet després de la cancel·lació del programa Sálvame, que va arribar a la seva fi a finals de juny després de 14 anys en antena.

Què ha passat? El nou programa de Jorge Javier Vázquez, que dura una hora, sembla que no acaba d'agradar als espectadors. I és que per tercer dia consecutiu l'espai ha obtingut molts mals resultats d'audiència. Una situació que comença a alarmar als directius de la cadena.

En detall: Ahir dimecres 13 de setembre el presentador de Badalona va començar el programa d'una manera molt diferent. Ho va fer amb la companyia de la seva mare, María Morales, a qui està molt unit. La presència de la mare de Vázquez no va servir per cridar l'atenció als espectadors i el programa va tocar fons. I és que ahir l'espai del presentador català va marcar un trist 6,8% de quota de pantalla. Foto de tots dos:

Per acabar: El dia que Jorge Javier Vázquez va estrenar el seu programa, la nit del dilluns 11 de setembre, va registrar poc més d'un 9% de cuota de pantalla. El presentador s'esperava molt més de la seva tornada davant les càmeres i a través del seu compte de Twitter va dir que va quedar-se molt sorprès en veure la poca gent que li havia fet costat en el seu retorn. També va dir que esperava que durant els próxims dies la cosa millorés i la gent s'anés enganxant en el programa. Tres dies més tard, les audiencies continuen baixant i la gent perdent interés. Arribarà al mes de desembre el programa de Vázquez?

Categoria: La Jungla