La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Crítiques al programa de Jorge Javier Vázquez, que perd per molt contra Pablo Motos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Després de mesos lluny de la televisió, ahir a la nit, dilluns 11 de setembre, Jorge Javier Vázquez, molt canviat, va tornar a posar-se davant les càmeres. Ho va fer per estrenar Cuentos Chinos, el nou programa produït per La Fábrica de La Tele.

Què sabem? Després de molt temps lluny de la televisió, el de Badalona ha tornat a aparèixer. Ho fa per presentar el nou programa nocturn de Telecinco, que es pot veure cada dia de dilluns a dijous a partir de les deu del vespre. Un programa que competeix directament amb l'espai de Pablo Motos a Antena 3, El Hormiguero.

Què ha passat? L'estrena de Jorge Javier Vázquez no ha estat com ell s'esperava. I és que l'audiència no li ha donat el suport que ell s'imaginava. Una estrena que no ha arribat al 10% d'audiència i que ha perdut contra el programa del seu gran rival, El Hormiguero.

En detall: El programa de Vázquez, ahir dia de la seva estrena, va marcar un 9.4% de quota de pantalla i el van veure al voltant 1.240.000 persones. Una xifra que no arriba als dos dígits, el 10%. Per aquest motiu, el presentador ha publicat a primera hora del dimarts 12 de setembre el següent missatge, admetent que l'estrena no ha anat com ell s'esperava i desitjant que durant els dies següents la cosa remunti. "Ahir vaig passar llista i vau faltar molts de vosaltres. Centenars de milers de persones. Així que feu córrer la veu", escriu en el seu compte de Twitter.

Per acabar: El programa de Jorge Javier Vázquez és una de les grans apostes de Telecinco per aquesta nova temporada. Per aquest motiu, el presentador té una gran pressió a sobre i vol que el seu espai sigui el més vist del dia amb molts espectadors. "Et vaig veure i em vaig avorrir", "El programa és infumable", "El programa d'ahir no va estar gens bé" o "Em va semblar un horror". Aquests són alguns dels comentaris que els usuaris a Twitter han dedicat a Jorge Javier després de la seva estrena. Pablo Motos, ahir dilluns 11 de setembre, va fer un 19.1%. Quasi deu punts més.

Categoria: La Jungla