La Jungla
Collage de fotos de Telecinco amb Jorge Javier i la promo de 'Cuentos Chinos'
Foto: Collage de fotos de Telecinco amb Jorge Javier i la promo de 'Cuentos Chinos' | Principal
Televisió

Telecinco confirma 'Cuentos Chinos' amb Jorge Javier per fer front a Pablo Motos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Collage de fotos de Telecinco amb Jorge Javier i la promo de 'Cuentos Chinos'
Foto: Collage de fotos de Telecinco amb Jorge Javier i la promo de 'Cuentos Chinos' | Principal

Després de setmanes d'incertesa, Mediaset ha confirmat el nou format amb Jorge Javier Vázquez amb el qual Telecinco pretén fer front a El Hormiguero, tot un repte pel que respecta a l'alta fidelització dels espectadors del programa que presenta Pablo Motos a Antena 3.

D'on venim: Des del darrer mes de maig, Jorge Javier es troba desaparegut dels mitjans de comunicació a causa d'una baixa mèdica, coincidint amb la cancel·lació de Sálvame i la fi del Deluxe, que van acabar amb una època històrica a Telecinco.

En detall: Telecinco ha confirmat el nou format que conduirà el presentador estrella de la cadena, que rebrà el nom de Cuentos Chinos.

  • Tal com va avançar 'Yotele', a finals de juliol, 'La fábrica de la tele', productora de Sálvame, va gravar un pilot del nou format amb el presentador.
  • Es tracta d'un programa on Jorge Javier entrevistarà a reconeguts famosos de diversos perfils, i comptarà també amb seccions i col·laboradors.
  • El programa s'emetrà a l'access prime time de Telecinco per fer front a El Hormiguero d'Antena 3, que domina aquesta franja des de fa anys.
  • A més, per gravar el pilot es va construir un plató fora de les instal·lacions de Mediaset amb elements orientals, una gran taula central i dues graderies per comptar amb públic en directe.

En profunditat: Fins ara, es desconeixia si el programa arribaria a fer-se realitat, però aquest dimecres 16 d'agost, Telecinco ha inclòs el format a la promoció dels programes que la cadena emetrà a partir de setembre, juntament amb el retorn de GHVIP, amb Marta Flich, o l'arribada d'El musical de tu vida, amb Carlos Sobera.

  • De moment, Mediaset no s'ha pronunciat ni ha especificat detalls del format ni els dies que s'emetrà.

A partir d'ara: Telecinco ocuparà una franja que havia oblidat en els darrers anys, sense cap format diari específic i liderada per El Hormiguero. El programa farà front també a 4 Estrellas, la sèrie diària de La 1; El Intermedio a laSexta; i First Dates a Cuatro.

Amb xifres: Cuentos Chinos s'enfrontarà al seu principal competidor, El Hormiguero, que va reunir l'anterior temporada una mitja de més de 2,4 milions d'espectadors a cada programa i va aconseguir un 16,8% de quota de pantalla.