La Jungla
Plató de 'Gran Hermano VIP'
Foto: Plató de 'Gran Hermano VIP' | Telecinco
Televisió

Mediaset confirma el retorn de 'GH VIP' sense Jorge Javier Vázquez: la nova presentadora

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Plató de 'Gran Hermano VIP'
Foto: Plató de 'Gran Hermano VIP' | Telecinco

Mediaset ha confirmat una notícia bomba que moltes persones demanaven incansablement des de fa anys a les xarxes socials. GH VIP torna a Telecinco després de gairebé quatre anys absent pel cas Carlota Prado.

D’on venim: Des de l’emissió de la setena edició de la versió amb famosos de Gran Hermano VIP, la qual va coronar a Adara Molinero com a guanyadora l’any 2019, va haver-hi una fuga d’anunciants a Mediaset, conseqüència del cas Carlota Prado, que va impossibilitar la seva continuació. 

  • Per aquesta raó, i havent de registrar noves marques com La casa fuerte, Secret Story o Pesadilla en El Paraíso; Mediaset no ha renovat cap edició de cap versió de Gran Hermano.

Al detall: Tal com Mediaset ha comunicat en nota de premsa, Telecinco i Zeppelin (Banijay Iberia) ja es troben treballant en la que serà l’octava edició de GH VIP, edició que s’emetrà aquesta tardor.

  • La mítica casa de Guadalix de la Sierra obrirà les portes per acollir a un nou grup de famosos que competiran per convertir-se en guanyadors.
  • Al comunicat s’avança que la nova edició del reality incorporarà rellevants girs de dinàmica i grans novetats en la seva mecànica.

A més: La tornada del format que va revolucionar la història de la televisió fa més de 23 anys amb Mercedes Milà tornarà sense Jorge Javier Vázquez, que va presentar la sisena i setena edició de GH VIP.

Què sabem: A més de la rellevància que suposa el retorn de GH VIP, també coneixem ja qui serà la presentadora d’aquesta nova edició.

  • Es tracta de la periodista Marta Flich, que actualment copresenta Todo es mentira amb Risto Mejide. La presentadora, que fins ara s’havia relacionat més amb la temàtica política, farà el salt amb el repte més important de la seva carrera després de ser escollida pels directius del grup audiovisual.