La Jungla
Susanna Griso i Jorge Javier Vázquez
Foto: Susanna Griso i Jorge Javier Vázquez | Antena 3 / Telecinco
Televisió

L'inesperat missatge de Susanna Griso al "fins sempre" de Jorge Javier Vázquez

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Susanna Griso i Jorge Javier Vázquez
Foto: Susanna Griso i Jorge Javier Vázquez | Antena 3 / Telecinco

Després d’anunciar la seva retirada de la televisió, havent justificat Mediaset la seva absència per una “baixa mèdica temporal”, Susanna Griso ha volgut enviar un inesperat missatge a Jorge Javier Vázquez.

D’on venim: Fa una setmana, el presentador estrella de Telecinco va pronunciar-se a les xarxes socials dies després de la seva sonada absència als programes que habitualment presenta a la cadena principal de Mediaset.

Què diu Susanna Griso: Ara, una més en sumar-se als missatges de suport a Jorge Javier ha estat la presentadora d’Espejo Público, els quals han mantingut una relació cordial, fins al punt de reconèixer-se la feina i professionalitat mútuament en alguna ocasió.

  • Europa Press i GTres han preguntat a Griso per la “retirada” de Jorge Javier i la presentadora no ha dubtat a dedicar-li unes paraules: “Jo vaig coincidir molt amb Jorge Javier quan ell estava a Sabor a ti, i ens maquillàvem alhora perquè jo en aquella època treballava al migdia i ells entraven a primera hora de la tarda. I li tenia moltíssim afecte, després ens hem vist en un parell d'ocasions i vaig anar a veure'l a la seva obra de teatre”.
  • També, Susana ha transmès al presentador de Sálvame paraules de suport davant la cancel·lació del programa líder de les tardes i el seu estat actual: “Li desitjo el millor. Vull pensar que aquesta retirada li servirà per produir moltes coses, molts somnis que tenia pendents, que continuarà dedicant-se al teatre i, potser, a nous projectes televisius. De vegades, és veritat que ell mateix ho diu que convé aturar i reflexionar. Tant de bo agafi energia i li serveixi per somiar”.