La Jungla
Susanna Griso, a 'Espejo Público'
Foto: Susanna Griso, a 'Espejo Público' | Antena 3
Televisió

Polèmiques paraules de Griso amb l'apunyalament a nens a França: pluja de crítiques

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Susanna Griso, a 'Espejo Público'
Foto: Susanna Griso, a 'Espejo Público' | Antena 3

L'apunyalament d'un home en un parc de França a nens ha ocupat els principals magazins d'actualitat de la televisió. Informant de la notícia, Susanna Griso ha creat polèmica per les controvertides paraules que ha pronunciat.

D'on venim: Susanna Griso s'ha convertit en tendència a Espanya per unes paraules que ha pronunciat durant l'emissió d'Espejo Público el matí del dijous.

En detall: La presentadora informava d'una de les principals notícies del dia, quan un home armat amb un ganivet ha apunyalat sis nens i un adult en un parc d'Annecy, a França.

  • L'autor de l'atac, de 32 anys, faria temps que voltejaria per la zona, segons ha informat algun testimoni, i ha ferit a set menors d'edat amb un ganivet.
  • Davant la notícia, Gérald Darmanin, ministre de l'Interior de França, ha confirmat a Twitter el succés: "L'individu ha estat detingut gràcies a la molt ràpida intervenció de les forces de l'ordre".

En profunditat: Susanna Griso conduïa Espejo Público quan ha intervingut amb unes paraules que han generat molta crispació a les xarxes socials.

  • Les paraules de la presentadora: "Genera commoció i en un país com França són vots per a Le Pen, per a la ultradreta. Això és un regal. És terrible perquè és un país que ja està tocat pel terrorisme i que porta tants atemptats a la pell... tantes cicatrius que han deixat subjectes com aquest".

Per últim: L'aportació de Griso ha generat indignació i s'ha convertit en tendència a les xarxes socials, que han criticat la falta d'humanitat de la presentadora del programa matinal d'Antena 3.

  • Els usuaris demanen que rectifiqui i demani disculpes per descentralitzar la tragèdia barrejant-lo amb política i vots.
Categoria: La Jungla